• Renault Trucks Master Furgon Euro 5

  DISTRIBUCIJA - Euro 5

  Master Furgon

  novo dostavno vozilo


  Vaše potrebe se razvijaju, kao i Renault Master. Produktivnost, smanjena potrošnja, integralna sigurnost, olakšana i udobna vožnja... Renault Trucks dobro poznaje vaša očekivanja i dostavlja inovativna rješenja s Renault Masterom kako bi konkretno odgovorio zahtjevima vašeg posla.

  Prijevoz pod kontroliranom temperaturom, završni građevinski radovi, dostava pošiljki, prijevoz materijala,... zahvaljujući svojoj ponudi prednjeg i stražnjeg pogona, Renault Master zna zadovoljiti zahtjeve svakog posla. S dodatnim tovarnim prostorom i korisnom nosivosti, proširenim bočnim i stražnjim vratima, on može sve prevoziti.

  Zahvaljujući ponudi prednji i stražnji pogon, Renault Master udovoljava potrebama profesionalaca u sektoru dostave pošiljki, građevinarstva, prijevoza pod kontroliranim temperaturama i prijevoza različitog materijala.

  S Renault Masterom od Renault Trucksa okoristite se uslugom namijenjenom profesionalcima: posvećena servisna mreža Fast&Pro*, kvalificirani tehničari, produženo radno vrijeme i specifični ugovori o održavanju.

   

  * Ponuda prema zemlji

 • facebook
 • twitter

ZA SVAKODNEVNU USPJEŠNOST

PREVOZITE VIŠE

S korisnom nosivosti koja može doseći 2254 kg, maksimalnog volumena tovarnog prostora od 17 m3 i korisne dužine do 4383 mm, Renault Master vam omogućuje prijevoz velikih volumena. Njegova utovarna visina od 463 mm, jedna od najboljih na tržištu, i njegova širina otvaranja vrata od 1270 mm olakšavaju vam sve operacije isporuke i utovara. Njegov uređeni teretni prostor čini ga višenamjenskim alatom sposobnim za svaku vrstu transporta. Odaberite verziju najprilagođeniju vašim potrebama: stražnji pogon,za veću snagu, ili prednji pogon, za veću korisnu nosivost.

PRIJEVOZ OSOBA

Renault Master idealno je vozilo za prijevoz do 17 osoba*. Bočna električna vrata, osvjetljenje za putnike u stražnjem dijelu, podešavanje programiranog stacionarnog grijanja, dok vozač ima sve komande na dohvat ruke i može njima upravljati sa svoga vozačkog mjesta.

Modularnost dvaju stražnjih redova sjedala koja se mogu ukloniti bez alata omogućuje vam konfiguriranje unutrašnjosti prema vašim potrebama i dobivanje maksimalnog korisnog prostora za pohranu prtljage i materijala. Glatki podni tepih omogućuje lako održavanje vozila.

Renault Master postoji i u verziji kombi za prijevoz 9 osoba.

OLAKŠAJTE SI POSAO

Da bi olakšao sva vaša manevriranja, Renault Master nudi polumjer okretanja od 12 m. Njegova utovarna visina jedna od najboljih na tržištu, i njegova širina otvaranja vrata od 1270 mm olakšavaju sve vaše operacije isporuke i utovara. S vozačevog mjesta pristupate dodatnom spremniku za prijenosno računalo ili dokumente A5 formata, ali također i stoliću na uvlačenje integriranom na instrument ploči, kao i drugim pretincima u vratima.

 

*16 putnika + vozač
Mjere i dimenzije mogu se mijenjati ovisno o izvedbi i opremi

OLAKŠANI UTOVAR S 1270 mm ŠIRINE OTVORENIH VRATA

TRAŽENA UČINKOVITOST

ŠTEDLJIVI MOTORI

Zahvaljujući motorima u 3 snage od 100, 125 i 150 KS, Renault Master kombinira performanse zajedno s niskom potrošnjom: s
potrošnjom manjom od 8 l / 100 km* ono je jedno od najučinkovitijih vozila na tržištu po pitanju potrošnje. Da bi povećao svoje radne učinke i bolje kontrolirao potrošnju, Renault Master može biti opremljen automatiziranim mjenjačem.

 

SNAŽNI MOTORI

Maksimalni moment je dostupan pri 1250 okr/min za sigurnu performansu i mobilnost.
Maksimalni zakretni momenti su:

 • 285 Nm za motor 100 KS
 • 310 Nm za motor 125 KS
 • 350 Nm za motor 150 KS

 

* referentni podatak s prosječnom potrošnjom Euro 4 motora - 125 KS u verziji prednji pogon L2H2
** Za Renault Master šasija s kabinom stražnji pogon s dvostrukim kotačima Euro 4 125 KS mješovita vožnja

POTROŠNJA GORIVA ISPOD 8l na 100km*

POTROŠNJA 9,2L PRI 100km**

UDOBNOST KAO U
PUTNIČKOJ LIMUZINI

UDOBNOST U VOŽNJI BEZ PREMCA

S obzirom da je vozač u prosjeku 8 sati dnevno za upravljačem, udobnost njegovog dostavnog vozila je prioritet. Upravljačko mjesto Renault Master prilagodljivo je zahvaljujući podesivom upravljaču i trodimenzionalnom sjedalu. Njegova je kabina prostrana i opremljena ergonomičnom i funkcionalnom instrument pločom, kao i brojnim pretincima za odlaganje stvari lako pristupačnima s vozačevog sjedala.

RENAULT MASTER BUS
PUTUJTE SAVRŠENO UDOBNO

Renault Master u verziji bus sa 17 mjesta* opremljen je svim potrebnim da pruži svojim putnicima udobnost i užitak putovanja:

 • velika prozorska stakla
 • nagib naslona sjedala do 20°
 • razmak za koljena do 666 mm.

S prostorom za odlaganje stvari ispod sjedala i iznad glave, putnici imaju dovoljno mjesta za ugodno putovanje sa svojim osobnim stvarima.

Udobnost putnika još je više povećana zahvaljujući individualnoj opremi poput klima uređaja, grijanja i osvjetljenja.

Equipement qui vous ressembleODABERITE VAMA ODGOVARAJUĆU OPREMU

Raspolažete brojnim opcijama i dodatnom opremom kao što je radio / tuner / CD, navigacija TomTom, BlueTooth® za mobitel (s komandom na upravljaču) ili klimom koja hladi i pretinac za rukavice.

 

ManiabilitéVIŠE UPRAVLJIVOSTI, MANJE UMORA

Zahvaljujući servo uređaju, Renault Master vozi se jednako lako kao i osobno vozilo te nudi polumjer okretanja od 6 m. Za optimalnu udobnost upotrebe može biti opremljen automatiziranim mjenjačem**.

 

 

 * 16 putnika + vozač
** U opciji
Oprema može biti u opciji.

automatizirani mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa

POTPUNO ZADOVOLJSTVO U OBAVLJANJU VAŠEG POSLA

MAKSIMALNA SIGURNOST

Renault Master je opremljen ABS, AFU, ESP* sustavima, elektronskim reguliranjem sile kočenja i pomoći kod kočenja u hitnim situacijama. Njegov zaustavni put je 42 m pri brzini od 100 km/h*. S automatskim paljenjem svjetala, upravljivim farovima*, brisačima stakla sa senzorom za kišu*, kontrolom protiv proklizavanja i dinamičkom kontrolom putanje vozila*, vozite sigurno vozilo u svim prilikama.
Kako bi vam jamčio maksimalnu sigurnost, Renault Master je opremljen prednjim zračnim jastucima visokih performansi, na vozačevoj i suvozačevoj strani**. Njegovi sigurnosni pojasevi u 3 točke sa sustavom zatezanja podesivi su po visini, odnosno pojedinačno se mogu savršeno prilagoditi.

 

 

IZVANREDNA POUZDANOST

Renault Master je dokaz izvanredne pouzdanosti i velike robusnosti. S intervalima servisiranja svakih 40 000 km (prema modelu motora), rizici kvara svedeni su na minimum.

 

 

 

 

* Ovisno o modelu
** U opciji

ZAUSTAVNI PUT OD 42 m PRI 100 km/h*

 • facebook
 • twitter