Novosti


28.11.2014

DESET TISUĆITI KAMION SERIJE T

ISPORUKA ZA POLJSKI TRANS-MAN

RENAULT TRUCKS ISPORUČIO JE DESET TISUĆITI KAMION SERIJE T POLJSKOM PRIJEVOZNIKU TRANS-MAN

Kamion Renault Trucks T u rujnu je proglašen najboljim međunarodnim kamionom za 2015. godinu te i dalje nastavlja uživati naklonost kupaca. Prvi ovakav kamion isporučen je prije godinu dana, a nedavno je i deset tisućiti model kamiona Euro 6 T sišao s proizvodne linije u francuskom Bourg-en-Bresseu te je isporučen poljskom  prijevozniku Trans-Man.

Renault Trucks T, najbolji međunarodni kamion za 2015. g., nastavlja s uspjesima. Deset tisućiti kamion Euro 6 proizveden je u pogonu u Bourg-en-Bresseu i isporučen poljskoj prijevoznoj tvrtki Trans-Man. Ceremonija predaje ključa održana je 13. studenoga 2014. u Varšavi. Olivier de Saint-Meleuc, direktor prodaje tvrtke Renault Trucks za zonu EMEA (Europa, Bliski Istok i Afrika) predao je ključeve kamiona Krzysztofu Mancewiczu, suvlasniku tvrtke Trans-Man.

Krzysztof Mancewicz izjavio je: „Bili smo vrlo sretni kad smo saznali da će upravo našoj kompaniji biti isporučen deset tisućiti kamion serije T. Odlučili smo se za Renault Trucks T zbog  pouzdanosti, vrlo niske potrošnje goriva, vrhunski dizajnirane kabine te sigurnosti i udobnosti koju pruža našim vozačima za vrijeme vožnje.”

Olivier de Saint-Meleuc zahvalio je tvrtki Trans-Man što su im ukazali povjerenje:  „Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što mogu predati ključeve Renault Trucks kamiona T 480 High našem poljskom klijentu. Isporuka deset tisućitoga kamiona T odraz je dinamičnog tržišnog uspjeha tvrtke Renault Trucks. Kupci cijene nisku potrošnju goriva, kvalitetu i udobnost za vozače tijekom vožnje. Kupci i novinari, posebno oni koji su sudjelovali u izboru za najbolji međunarodni kamion, prepoznali su našu kvalitetu, što nam daje poticaj da i dalje nastavimo kvalitetno raditi.”

Zoltan Tringer, direktor prodaje tvrtke Renault Trucks za tržište Srednje i Istočne Europe naglasio je koliko je ovo tržište važno njegovoj kompaniji: „Poljsko tržište jedno je od najvećih u ovom dijelu Europe i samim time ima ogroman potencijal. Drago nam je što ovdje raste zanimanje kako starih tako i novih klijenata za čitavu paletu naših proizvoda, posebice za Renault Trucks T. Naša nova paleta proizvoda nudi prijevoznim tvrtkama savršeno oruđe – vrhunske, pouzdane i visoko učinkovite kamione po povoljnoj cijeni.

Poljski prijevoznik Trans-Man specijalizirana je tvrtka za prijevoz smrznutog mesa diljem Europe i još su od prije klijenti tvrtke Renault Trucks. Tvrtku, na čijem su čelu dvojica braće, Krzysztof i Grzegorz Mancewicz, osnovao je njihov otac Edward Mancewicz 70-tih godina prošloga stoljeća. Ovaj deset tisućiti kamion modela T 480 High već je četvrti Renault Trucks T kamion u voznom parku njihove tvrtke, a uskoro bi trebala biti isporučena i dva nova kamiona.

Kako bi još više smanjili potrošnju goriva, Trans-Man je odlučio uključiti svoje vozače u program Optifuel tvrtke Renault Trucks (obuka za racionalnu vožnju). Da je riječ o dugoročnom rješenju, dokazuje i korištenje softvera Optifuel Infomax tvrtke Renault Trucks za analizu i mjerenje potrošnje goriva.

Ovdje možete pročitati cijelo priopćenje za javnost (pdf).