Novosti


 

13.03.2015

NOVITETI IZ PONUDE VOZILA RENAULT TRUCKS ZA GRAĐEVINARSTVO NA INTERMATU

Predstavljanje noviteta na Intermatu od 20. do 25. travnja 2015.

Renault Trucks će na salonu Intermat u Paris-Nord Villepinte, od 20. do 25. travnja 2015. predstaviti novitete svoje ponude vozila za građevinarstvo. Na izložbenom prostoru Renault Trucks (Paviljon 6, prolaz C, štand 083) predstavit će naročito Renault Trucks C XLOAD mješalicu za beton, C 8x4 Tridem ili još i K Xtrem.

Renault Trucks će predstaviti široki asortiman svoje ponude vozila za građevinarstvo C i K na međunarodnom salonu materijala i tehnike za građevinarstvo, Intermat, od 20. do 25. travnja 2015.u Paris-Nord Villepinte. Renault Trucks će svojim kupcima ponuditi upoznavanje s novim konfiguracijama Renault Trucks C i K i ponudama pratećih usluga. Mnoštvo dostupnih verzija i modularnost u dvije ponude vozila omogućavaju tvrtki Renault Trucks ponuditi profesionalcima u građevinarstvu, robusna rješenja za prijevoz i smanjenje troškova poslovanja, neovisno o njihovom zanimanju.

Renault Trucks će na svom izložbenom prostoru izložiti jedan C 8x4 XLOAD (opremljen mješalicom za beton). Kod modela C XLOAD uloženi su napori za smanjenje mase praznog vozila, što građevinarima omogućava napuniti više betona na svakoj turi i tako povećati produktivnost i isplativost.

Renault Trucks će također izložiti i C 8x4*4 Tridem. Zahvaljujući četvrtoj stražnjoj pogonskoj osovini, polumjer zakretanja vozila je smanjen na 90 cm, što znatno poboljšava upravljivost vozila. On je također osmišljen za nadogradnje s opterećenjem na stražnjem kraju vozila kao što je na primjer kran za sandučara, samopodizač kontejnera, hidraulična ruka ili industrijski usisivač.

Za radove u kamenolomu, kupci će moći vidjeti K 8x4 Xtrem, koji se prije svega odlikuje pojačanom šasijom i novim robotiziranim mjenjačem Optidriver Xtrem, pojačane mehanike za takav tip zahtjevnih primjena. K Xtrem je opremljen pneumaticima od 24', odobrenim za korištenje na cestama. Ti pneumatici, koje je Renault Trucks prvi u Europi uveo na serijskim kamionima, dodatno povećavaju kapacitet tovarenja i sposobnost prelaženja preko zapreka zahvaljujući višoj udaljenosti od tla i većim kutovima pristupa kosini i silaska s nje što je vrlo važno.

Osim toga na štandu će također biti izložen Renault Trucks C 6x4 OptiTrack. OptiTrack pruža vozilu privremenu dodatnu snagu vuče zahvaljujući dvama hidrauličkim motorima ugrađenim u glavčine prednjih kotača. Taj sustav na zahtjev stavlja na raspolaganje privremeni pogon na sve kotače, uklanjajući nedostatke “klasičnog” vozila s pogonom na sve kotače, osobito u pogledu potrošnje goriva, visine tovarenja, troškova održavanja i dodatne mase.

C Cab 2,3 m 6x4, vozilo prilagođeno potrebama prijevoznika koji vrše višekratne isporuke građevinskog materijala u gradskim i prigradskim područjima, bit će također izloženo na manifestaciji Intermat. Vozilo je također serijski opremljeno robotiziranim mjenjačem Optidriver. Visina i smanjena širina kabine pružaju vozaču veću pokretljivost i omogućuju mu da lakše često ulazi u kabinu i izlazi iz nje.

Konačno, nakon puštanja na tržište svoje potpuno nove palete vozila u Europi tijekom 2013 i 2014, Renault Trucks je lansirao svoja nova vozila na Srednjem Istoku i Africi, i time ponovo afirmirao svoju globalnu prisutnost. Renault Trucks će na salonu Intermat također predstaviti i K u konfiguraciji tegljača 6x4.

Renault Trucks će izlagati svoja vozila na salonu Intermat od 20. do 25. travnja 2015. (paviljon 6, prolaz C, štand 083).

Kupci mogu vozila iz ponude vozila za građevinarstvo C i K naći na štandovima naših partnera za nadogradnje.