Novosti


 

05.10.2016

Renault Trucks Sherpa 2017 Donacija

Renault Trucks & MKR Avanturističke

Renault Trucks je tijekom rujna zajedno s MKR Technology timom 3. godinu za redom održao  Renault Trucks & MKR Avanturističke dane u blizini Senica u Slovačkoj. Događaj je pripremljen za Renault Trucks kupce i medije iz nekoliko zemalja srednjoistočne Europe.

MKR Technology je dugogodišnji partner Renault Trucks-a, koji je tijekom godina postigao mnoge velike pobjede u kamionskim utrkama kao i u različitim zahtjevnim i ekstremnim rally utrkama: Dakar, SilkWay i još mnogo drugih utrka. U posljednjem Dakar reliju, MKR Technology osvojio je 6. mjesto.

Avanturistički Dani, koji su tijekom godina postali tradicija, bili su uvijek puni brzine, adrenalina, prašine i znoja, a ove godine bili smo blagoslovljeni i s prelijepim vremenom tijekom cijelog tjedna. Oko 600 klijenata iz 11 zemalja posjetili su događanje i uvelike uživali u interaktivnom i dinamičnom programu. Posebni Dakar kamioni bili su, kao i uvijek, glavni fokus i atrakcija!

Tijekom posljednjih krugova vožnje u srijedu popodne, veliki Sherpa se nažalost zapalio i izgorio ... Svi postupci tijekom ovog nesretnog događaja odrađeni su profesionalno i nitko nije ozlijeđen tijekom nesreće.

Međutim, veliki Sherpa više nije s nama ...

Cijeli MKR tim bio je devastiran gledajući svoj ponos i tisuće sati rada kako nestaju u plamenu.

Doživjevši ovaj tužni trenutak zajedno, kao gestu solidarnosti i podrške za MKR tim, mi sa strane Renault Trucks-a srednja i istočna Europa odlučili smo pokrenuti donacijsku kampanju za podršku izgradnje novog Sherpe za 2017. rally sezonu. Procijenjeni ukupni troškovi za izgradnju novog Sherpe su oko 400.000 €.

Naša inicijativa ima punu podršku od Volvo Management tima za Srednja i istočna Europa, a time i iznos koji se prikupi od kupaca i Renault Trucks zaposlenika udvostručit ćemo od strane našeg poduzeća i proslijediti MKR Technology timu za izgradnju novog Sherpa 2017.

Načela su vrlo jednostavna: ako smo prikupiti 10,000 €, poduzeće će dodati još 20,000 € i MKR dobiva ukupno 30.000 €.

Oslanjamo se na solidarnost i nadamo se da ćete podržati našu akciju!

Prilozi mogu biti izrađene na sljedeći broj računa:
Raiffeisenbank Austria d.d., Petrinjska 59, 10 000 Zagreb
HR7624840081105934393


Detalji prijenosa trebaju sadržavati naslov: "Sherpa 2017".

Donacije se primaju do 15. studenoga 2016.

Nizozemski tim Mammoet Rallysport je među prvima podržao našu kolekciju!

Hvalavami!!!!!!!

Renault Trucks


Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:
Lidija Supek Koršoš, telefon: +385 1 3867672,
e-pošta  lidija.supek@volvo.com