RABLJENA VOZILA

Used Trucks by Renault Trucks : NAŠE OBVEZE

Logo Renault Trucks Used Trucks

Zašto odabrati USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS?

Ako odaberete USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS, kupit ćete više od rabljenog kamiona.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS predano radi za vaš uspjeh.

used trucks by renault trucks

 

KVALITETA

STANDARDI PROIZVOĐAČA

JAMSTVO PROIZVOĐAČA

STANDARDI PROIZVOĐAČA: zahvaljujući dokumentaciji proizvođača u mogućnosti smo osigurati podrijetlo, starost i prijeđenu udaljenost pojedinog kamiona. Svako vozilo prolazi 200 preglednih točaka, uključujući tehnički i kozmetički izgled, i to bez ustupaka po pitanju kvalitete. Modeli se opskrbljuju originalnim dijelovima i strogo se pridržavamo postupaka i standarda proizvođača.


JAMSTVO PROIZVOĐAČA:
dajemo jamstvo na ključne komponente (pogonski sklop + sustav naknadne obrade plinova) s pomoću programa Selection do 2 godine, odnosno 320.000 km. Za svaki rezervni dio ugrađen u našoj radionici također dajemo jamstvo od 2 godine. Kontrola jamstva u potpunosti je integrirana u sustave Renault Trucks.

 

 

 

RJEŠENJA PO MJERI

BOGATA PONUDA

USLUGE DODANE VRIJEDNOSTI

BOGATA PONUDA: pružamo pristup širokom izboru vozila, uključujući i neke ponude izrađene po mjeri iz naše Used Trucks Factory koje će odgovarati vašim potrebama i potrebama vašeg poslovanja. Naši inženjeri izradili su rabljena vozila izrađena po mjeri te su ih odabrali, ispitali, transformirali i certificirali u Renault Trucks Factory. Imamo bogatu ponudu dodatne opreme za optimalne performanse, sigurnost, boravak vozača u kabini i više!


USLUGE DODANE VRIJEDNOSTI:
nudimo bogat izbor usluga za optimizaciju vašeg profita i osiguranje dugotrajnih performansi vašeg ulaganja. Pružamo informacije o potrošnji goriva i usluge za konkretnu uštedu goriva. Pružamo financijske usluge i usluge osiguranja izrađene po mjeri koje odgovaraju vašim poslovnim potrebama i kako biste svoj rabljeni kamion što prije stavili u rad. Naši ugovori o servisu i popravku osigurat će vašu bezbrižnost.

 

 

 

POVJERENJE

1100 SERVISNIH CENTARA

MREŽA PROFESIONALNOG OSOBLJA

BLISKA SURADNJA: poznajemo vas i poznajemo vaše poslovanje. Nudimo vam pravo rješenje i pomažemo vam u vašem poslu. Brinemo o vama i vašem vozilu gdjegod se nalazili, uz podršku od 24 sata, 7 dana u tjednu. Predani smo vašem uspjehu i nikada vas nećemo iznevjeriti.


PROFESIONALNO OSOBLJE:
mrežu Renault Trucks čine stručnjaci, obučeni i opremljeni vrhunskim materijalima kako bi mogli zajamčiti odgovarajuću i učinkovitu podršku. Prepoznat ćemo vaše vozilo u bilo kojem od naših 1100 servisnih mjesta s detaljnim specifikacijama, uključujući moguće nadogradnje, preinake ili jamstvo.

 

 

POGLEDAJTE NEKE OD NAŠIH NAJBOLJIH PONUDA

used trucks by renault trucks

Više mogućnosti pronađite na našem web-mjestu used-renault-trucks.hr