VIJESTI

VOLVO FINANCIJSKE USLUGE KRENULE S RADOM U HRVATSKOJ

3min
VOLVO FINANCIJSKE USLUGE KRENULE S RADOM U HRVATSKOJ

Volvo Financial Services (VFS) s novoosnovanim poduzećem, VFS Leasing d.o.o., krenuo je s poslovanjem. Od sada će kupci gospodarskih vozila u Hrvatskoj moći brže i jednostavnije riješiti financiranje putem novoosnovanog VFS Leasinga.

20. 06. 2020. Zagreb, Hrvatska Volvo Grupa u Hrvatskoj počela je nuditi financijske usluge, početni odazivi na tržištu su izvanredni jer su mnogu kupci vrlo zainteresirani da čitav proces kupnje obave na jednom mjestu. Svako je poslovanje jedinstveno i ima svoj način osiguravanja rasta i profitabilnosti, a VFS u uskoj suradnji s kupcima gospodarskih vozila pronalazi najbolja moguća rješenja upravo za kupce gospodarskih vozila.

» Renault Trucks Adrialps vrlo rado započinje suradnju s Renault Trucks Financial Services - brendom VFS - u Hrvatskoj. S ovim partnerom hrvatskim vlasnicima kamiona nude se visoko profesionalna i konkurentna financijska rješenja različitih vrsta. Brz proces donošenja odluka, fleksibilno pronalaženje rješenja i način rada usmjeren na kupca, osnovne su vrijednosti ovog partnera. Renault Trucks, vodeća europska marka, svoju ponudu proširuje ovim partnerstvom u Hrvatskoj..« izjavio je Tarcis Berberat, direktor regije Renault Trucks AdriAlps.

»Dolaskom VFS-a na hrvatsko tržište, ojačali smo našu sveobuhvatnu ponudu, omogućivši kupcima novih i rabljenih gospodarskih vozila kompletno rješenje uz pametno i fleksibilno financiranje koje nudi VFS.« izjavio je Péter Écsy, prokurist VFS Leasing d.o.o.

»Mi razumijemo kupce gospodarskih vozila, njihovu djelatnost, okruženje u kojem posluju kao i izazove s kojima se suočavaju bolje od drugih. Zato su naša rješenja prilagođena upravo njima, a mi smo tu da im pomognemo pronaći najbolje rješenje, čak i u ovim izazovnim vremenima« izjavio je Igor Smolec direktor VFS Leasing d.o.o.

VFS Leasing d.o.o. osnovan je u siječnju 2020. godine i nudi razne financijske pakete. VFS duboko razumije poslovanje svojih klijenata i zalaže se za upravljanje financiranjem suvremenim i prilagođenim načinom poslovanja kupaca, te nastoji razvijati dugoročne odnose s kupcima tijekom svojih poslovnih ciklusa. Financijski stručnjaci iz poduzeća VFS Leasing d.o.o. za hrvatske kupce Volvo kamiona, Volvo Građevinske opreme i Renault Trucks vozila kreirati će najbolja rješenja, pripremiti prilagođene ponude, pružiti odgovarajuće savjete za svakog pojedinog klijenta i pružiti im sveobuhvatnu podršku u njihovom poslovanju.

VFS Leasing d.o.o. Karlovačka cesta 94, 10250 Zagreb Igor Smolec, Direktor Mob. +385 91 6320 407

Renault Trucks Adriatic Silvo Kastrevec, Direktor prodaje Mob. Mob: +386 (0) 41 375 667 silvo.kastrevec@renault-trucks.com

Set canonical URL
Off