Transportno rješenje

PRIJEVOZ U HLADNJAČAMA: UČINKOVITA DOSTAVA SVJEŽE ILI SMRZNUTE ROBE

Distribucija

Elektromobilnost

5min
Renault Trucks D Wide for refrigerated transport

Prijevoz svježih ili smrznutih proizvoda zahtijeva iznimno preciznu kontrolu temperature, u skladu sa zahtjevima sljedivosti i higijene. Renault Trucks zadovoljava te potrebe svojim asortimanom hladnjača i kamiona te usluga posebno prilagođenih za prijevoz u hladnjačama. Naši timovi stoje vam na raspolaganju za podršku i savjetovanje, tako da možete optimizirati profitabilnost i kontrolirati troškove.

Vozila prilagođena vašim potrebama za prijevoz u hladnjačama

Prvi način da se osigura veća isplativost isporuke je upotreba hladnjače koja savršeno odgovara vašim zahtjevima ili zahtjevima vašeg kupca. Drugim riječima, morate prevesti što više proizvoda, a istodobno održavati izvrsnu sposobnost upravljanja. Imajući to na umu, Renault Trucks nudi širok raspon međuosovinskih rastojanja kako bi pokrio sve duljine karoserije – bilo za prehrambenu maloprodajnu industriju s modelom Renault Trucks Master i njegovom platformom s kabinom ili za isporuku svježih proizvoda s asortimanom Renault Trucks D, nudeći najširi međuosovinski razmak na tržištu. Stručnjaci tvrtke Renault Trucks podržat će vas u odabiru, tako da možete pronaći konfiguraciju koja najbolje odgovara ograničenjima proizvođača karoserije u pogledu dizajna šasije, kako bi se pravilno prilagodila i postavila prema potrebi. Nudimo projekte šasije koji odgovaraju točnoj konfiguraciji naručenog vozila, kao i web-mjesto koje nudi posebnu uslugu dežurnih telefonskih linija. To pomaže u skraćivanju vremena trajanja procesa izrade karoserije.

Kupnja kamiona puno je lakša uz Renault Trucks.

Upoznajte se s našim asortimanom Renault Trucks: D, D Wide, T i Master

Kada je riječ o transportu u hladnjačama, naša vozila kompatibilna su sa svim vrstama hladnjača koje ugrađuju proizvođači karoserije, uključujući i 100 % električne jedinice kao što su Frigoblock (Thermoking) i Eco-Drive. Naš asortiman Renault Trucks D može se pohvaliti stražnjim pomoćnim pogonom motora do 650 Nm za pogon električnih generatora, a naš motor DTi 8 opremljen je za postavljanje električnih generatora Frigoblock Inverter®. Naše originalne baterije jamče izvrstan rad rashladne jedinice.

To znači da je vaš radni alat dostupan kada ga trebate i da ima visoke razine performansi.

Osigurajte učinkovite isporuke

Zahvaljujući smanjenoj širini i jednom od najboljih krugova zaokretanja na tržištu, naša vozila osiguravaju jednostavno upravljanje. Tako upravljanje uskim i zakrčenim ulicama postaje mačji kašalj za dostavljače.

Smanjite i predvidite zastoje u radu vozila

Kamion u zastoju znači manje isporuka, a time i gubitak prihoda. S obzirom na naše iskustvo i znanje, u mogućnosti smo vam pružiti najpouzdanija vozila. Naši ugovori o održavanju Start&Drive stoje vam na raspolaganju i osiguravaju maksimalnu dostupnost vašeg radnog alata, a istovremeno se prilagođavaju vašim specifičnim potrebama za prijevoz u hladnjačama. Kako bismo vam pomogli još više, pokrenuli smo uslugu Predict. Ova ponuda održavanja temelji se na centraliziranoj, povezanoj platformi koja obrađuje podatke koji se odnose na vaše kamione. Voditelj ugovora zadužen je za proaktivno održavanje vozila i uobičajeni nadzor habanja kako bi se spriječili neočekivani zastoji. Kada je zastoj neizbježan, vaš će voditelj zakazati popravke tako da ima što manji utjecaj na vaše svakodnevne aktivnosti.

m Smanjen polumjer zaokretanja kako bi se olakšalo upravljanje našom serijom Renault Trucks D

Sigurnost vozača

Kako bi se osigurala pravovremena isporuka, ključni su sigurnost i udobnost vozača.

  • Kako bi se izbjegle nezgode pri ulasku ili izlasku vozača iz kabine, naši kamioni opremljeni su protukliznim stepenicama i ergonomskim ručkama u tri točke.
  • Što se tiče aktivne sigurnosti, na raspolaganju je nekoliko sustava koji pomažu vozaču i sprječavaju nezgode, kao što su upozorenja o napuštanju prometne trake i automatsko kočenje u slučaju nužde.

 

Smanjite utjecaj na okoliš

Dionici u lancu opskrbe sve više žele smanjiti svoj utjecaj na okoliš. Kako bi vam olakšali energetski prijelaz u području prijevoza hladnjačama, Renault Trucks dizajnirao je kamion D WIDE CNG koji radi na prirodni plin. Dostupan u izvedbi 4x2, težine 16 ili 19 tona, i u izvedbi 6x2, težine 26 tona, opremljen je automatskim mjenjačem Allison koji je savršeno prikladan za gradsku, prigradsku i regionalnu uporabu. Renault Trucks nudi rješenje razvijeno s tvrtkom Carrier, u kojem rashladna jedinica radi na plin. Spojena je na poseban stalak za četiri boce i tako može nastaviti s radom čak i nakon što je vozilo isključeno.

Renault Trucks D CNG
Valve for CNG refil on a Renault Trucks D

U radu na seriji T, Renault Trucks je razvio i partnerstvo s tvrtkom Avril, koja je stvorila Oleo100, alternativno i održivo gorivo proizvedeno od francuske uljane repice. To predstavlja istinsku alternativu standardnom gorivu, smanjujući emisije CO² za 60 %, a emisije čestica za 80 %. Štoviše, 100 % je biorazgradivo.

100 % električna serija Z.E.

Naša serija Z.E. posebno je prikladna za potrebe prijevoza hladnjačama, dok istovremeno smanjuje utjecaj vaše djelatnosti na okoliš. Naš Renault Trucks Master Z.E., budući da je 100 % električan, savršen je za pokrivanje posljednjih kilometara i za pristup zonama niskih emisija (LEZ). Slobodno nam se obratite kako biste nam objasnili svoje potrebe i kako biste dobili prilagođenu ponudu.

Saznajte više o našim proizvodima i uslugama

Renault Trucks D

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

Set canonical URL
Off