Transportno rješenje

SIGURAN PRIJEVOZ MATERIJALA PO NIŽOJ CIJENI

Izgradnja

5min
Renault Trucks C

Kao vlasnik tvrtke u građevinskom sektoru, često morate raditi na neravnim lokacijama i isporučivati glomazne materijale na teško dostupna mjesta. Trebaju vam robusna vozila velike nosivosti, karoserija koja je dobro prilagođena vašoj djelatnosti i usluge koje smanjuju troškove korištenja. Renault Trucks nudi sve to i pomaže vam u odabiru opreme koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Prijevoz materijala: pronađite najbolje specifikacije za svoju djelatnost

Svijet građevinske industrije obuhvaća raznovrsne situacije. Renault Trucks nudi rješenja pogodna ne samo za različite vrste gradilišta, već i za različite materijale koji se prevoze – uz nekoliko mogućih modela i kombinacija. Ovisno o vašim zahtjevima u pogledu tonaže i snage, možemo vas usmjeriti na četiri različite osnove vozila:

  • Renault Trucks Master 4x2 ili 4x4 (3.3 t do 7.5 t)
  • Renault Trucks D Cab 6.9 s 4x2 ili 4x4 (7.5 t do 16 t)
  • Renault Trucks C Cab 7.55 s 6x4 (18 t do 19 t)
  • Renault Trucks C Cab 8.2 s 8x2*6 Tridem (32 t do 80 t)
Renault Trucks Master Construction
Renault Trucks D Construction

Renault Trucks C 8x2*6 Tridem posebno je razvijen kako bi zadovoljio potrebe za prijevozom materijala, kao i konfiguraciju platforme s dizalicom. Dizajniran na temelju šasije 6x4, isporučuje se s dodatnom osovinom straga. Može se podići i spustiti, i djeluje kao vodilja koja omogućuje bolju upravljivost jer smanjuje polumjer zaokretanja za 15 %.

Vozilo je jednostavnije za rukovanje od 8x4 i ima veću nosivost od 6x4.

Pogon PMR2191 s dvostupanjskom redukcijom, čija je težina slična pogonu s jednostupanjskom redukcijom, omogućuje dodatnu nosivost od 200 kg.

Odlučite se za karoseriju koja najbolje odgovara vašoj opremi za prijevoz materijala

Kako biste u najvećoj mogućoj mjeri prilagodili karoseriju ili platformu potrebama svoje djelatnosti, Renault Trucks posvećuje veliku pozornost suradnji s timovima za razvoj karoserija. Naše šasije su unaprijed opremljene kukama i pločama duž šasije kako bi se osigurala montaža i zajamčila maksimalna pouzdanost. Za vozila na koja se ugrađuje dizalica, već smo ugradili montažne ploče, unaprijed ožičili šasiju i kabinu, te oslobodili prostor na šasiji za podnožje dizalice.

Naša standardna instalacija uključuje elektroničku upravljačku jedinicu karoserije (BBM), za osiguranje rada dizalice ili stabilizatora. Ova upravljačka jedinica obavještava vozača o statusu svakog pojedinog predmeta karoserije putem zaslona instrumentne ploče. Sve to olakšava rad stručnjacima za sastavljanje karoserije, što znači da možete imati karoseriju koju želite, uz kraće vrijeme izvođenja.

Osigurajte isporuku materijala do lokacije

Isporuka materijala na gradilište nije nešto što bi se trebalo olako shvatiti. Gradilišta su često na neravnom terenu, muljevita, teško pristupačna, s kosinama koje katkad mogu biti prilično strme. Vozači moraju imati robusna vozila kojima je lako rukovati.

° Ovo je napadni kut za Renault Trucks C Tridem, što smanjuje rizik od oštećenja podvozja.

Njegov branik izrađen je od 100 % čelika, a razmak od tla može doseći 30 cm pod osovinom i 45 cm ispod spremnika za gorivo.

Kako bi se osigurala sigurnost na gradilištima, vozači mogu računati na više pomagala za vožnju na modelima Renault Trucks C:

  • Automatski mjenjač Optidriver s terenskim načinom rada za vožnju na gradilištu
  • Sustav Optitrack za bolje djelovanje motora u brzinama od 0 do 30 km/h
  • Ručni ubrzivač za izbjegavanje trzaja na neravnom tlu
  • Optibrake, najmoćnija motorna kočnica na tržištu
  • Električna i automatska parkirna kočnica za siguran utovar

Tijekom utovara i istovara, vozači kamiona mogu sigurno nadzirati rad zahvaljujući bočnoj stepenici i ručicama na krovu. Kad se vrate na cestu, vozači mogu uživati u kvaliteti i udobnosti koja se očekuje od kamiona za duge vožnje, s prostranom kabinom i dovoljnom udobnošću za nekoliko noći. Cilj je da se vozačima omogući uspješno snalaženje u najrazličitijim situacijama i obavljanje većeg broja putovanja u najboljim mogućim uvjetima.

Smanjite troškove održavanja

Kako biste što bolje iskoristili vozače i vozila svoje tvrtke, Renault Trucks je razvio Optifleet – alat za upravljanje voznim parkom. Geolociranjem svojih kamiona i povratnim podacima o vožnji možete organizirati svoje rute na najučinkovitiji mogući način ili ih po potrebi promijeniti u zadnji tren.

Upoznajte se s našim rješenjima Optifleet

Snalaženje u nepredviđenim događajima je sjajno, a izbjeći ih je još bolje! Renault Trucks razvio je potpuno novu uslugu Predict s kojom ćete izbjeći nepredviđene kvarove i zastoje. Kombinacijom ljudske stručnosti i digitalnih inovacija može se predvidjeti trošenje vozila, a kvarovi se mogu spriječiti i prije nego što se dogode. Kada kamion zahtijeva održavanje, savjetnik će vas kontaktirati i dogovoriti najbolji termin za servis – termin u kojem zastoj vozila najmanje utječe na aktivnosti vaše tvrtke.

U cilju predviđanja i zaštite vaše aktivnosti, Renault Trucks također nudi personalizirane planove održavanja po fiksnoj cijeni. Trajanje intervencije određuje se unaprijed prilikom zakazivanja, a svi rezervni dijelovi i radna snaga su pod jamstvom kako bi se osigurao dugi vijek trajanja i visoke performanse za vaša vozila.

Pronađite najprikladniji program financiranja za svoju djelatnost prijevoza materijala

Renault Trucks također stoji na raspolaganju kako bi vam pomogao u financiranju vozila. Naše ponude za financiranje i osiguranje posebno su osmišljene za profesionalce u prijevozu materijala, a mogu se prilagoditi veličini i djelatnosti vaše tvrtke – pomažući tako u održavanju vašeg kapaciteta zaduživanja i novčanog toka. Na temelju svojih potreba, možete se odlučiti za rješenja koja podrazumijevaju kupnju na otplatu ili financijski lizing. Naravno, pomoći ćemo vam da pronađete najbolju opciju za svoje poslovanje.

Slobodno nam se obratite za savjet i za više informacija o našim ponudama.

OBRATITE NAM SE ZA VIŠE INFORMACIJA

Slažem se da će prilikom podnošenja ovog obrasca Renault Trucks pohranjivati ​​i čuvati moje osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno za procjenu pruženih podataka i kako bi me mogao kontaktirati u vezi s ovom određenom temom. Moji podaci mogu se prenijeti i partnerima i distributerima Renault Trucks koji će moći odgovoriti na moj zahtjev.
Set canonical URL
Off