Transportno rješenje

ISPORUKA PAKETA: POTPUNO BEZBRIŽNA DUGOLINIJSKA VOŽNJA

Distribucija

Za velike udaljenosti

5min
T Range Optifuel Challenge

Kao profesionalac u isporuci paketa, nepredviđeni događaji nikada nisu dobra vijest. Potrebna su vam dugoročna rješenja za vidljivost i prijevoz koja smanjuju vaše troškove i povećavaju vjernost vozača. Otkrijte proizvode i usluge koje nudi Renault Trucks kako biste povećali profitabilnost i olakšali upravljanje.

Renault Trucks T: savršeno vozilo za povećanje produktivnosti

Asortiman Renault Trucks T dizajniran je za putovanja na duge relacije. To su najprikladnija vozila za prijevoz paketa. Model Renault Trucks T ili T High pruža pouzdanost, visoke performanse i nevjerojatnu udobnost. U kombinaciji s uslugama tvrtke Renault Trucks možete povećati profitabilnost svoje tvrtke i povećati vrijeme rada. Motor Euro 6 osigurava visoku komercijalnu brzinu i izvrsnu udobnost u vožnji, a istovremeno ograničava zagađenje i potrošnju goriva.

Renault Trucks T

Prijevoz na duge relacije: udobnost prije svega

Vozači u prijevozu na duge relacije strastveno obavljaju svoj posao i obožavaju biti na cesti. Nebrojene sate provode za upravljačem, što znači da udobnost u kabini mora ispuniti njihova najveća očekivanja. Prilikom unošenja svojih stvari, posebno teških predmeta, mogu koristiti vanjski prtljažnik i pristupiti mu s unutarnje strane. Nakon ukrcavanja, napredna kabina pruža savršenu vidljivost i olakšava manevriranje prilikom utovara i istovara.

Renault Trucks T High accessories

 

Kabina Renault Trucks T High može se pohvaliti savršeno ravnim podom i visinom stropa od 2 m kako bi se olakšalo kretanje, kao i prostorom za spavanje širine 2,5 m. U prostor između prednjih sjedala može se postaviti 40-litreni tihi električni hladnjak, a može se postaviti i sklopivi stol (kabina maxispace).

Renault Trucks T High Truck cabin
Renault Trucks T High accessories

Mnogi drugi dodaci Renault Trucks dostupni su za poboljšanje udobnosti ili sigurnosti, poput zračne puhalice na tlak za brzo čišćenje kabine, uređaja za zaštitu od krađe vozila ili goriva, kao i protuprovalnog uređaja koji se može pokazati iznimno korisnim noću.

Renault Trucks T High cabin

Prijevoz paketa: isporuka do odredišta

Ako se vaša aktivnost usredotočuje na isporuku paketa u urbanim područjima ili isporuku do odredišta (tzv. „posljednji kilometar“), možda ćete se odlučiti za naš Renault Trucks Master. Ovo vozilo kreće se u rasponu od 3,3 do 7,5 tona, iznimno je jednostavno za rukovanje u gradu i ima vrlo nizak teretni prag što olakšava rad vozačima i dostavljačima. Njegov utovarni volumen može doseći 17 m3 (dakle 5 euro-paleta), a nosivost može doseći 2.332 kg, ovisno o modelu. Kako bi se smanjila potrošnja goriva, opremljen je automatskim mjenjačem i ekološkim načinom rada, kao i pomagalom za promjenu stupnja prijenosa i sustavom Stop & Start.

Ako se želite u potpunosti riješiti troškova goriva ili trebate pristupiti zonama niskih emisija, preporučujemo Renault Trucks Master Z.E. Ovo 100 % električno komunalno vozilo dostupno je u šest različitih izvedbi i ima radni domet od 120 km, s baterijom od 33 kWh.

Dostupne su izvedbe kombija, platforme s kabinom ili šasije s kabinom. Lako se može prilagoditi svim vašim potrebama, a nudi nosivost do 1.720 kg i utovarni volumen do 22 m3.

Raspodijelite troškove dugoročno

U sektoru prijevoza na duge relacije, svaki logistički problem može imati velike posljedice. Kako biste raspodijelili svoje troškove i ograničili nepredviđene događaje, Renault Trucks nudi Start&Drive ugovore koji uključuju personalizirani plan održavanja u rasponu od 2 do 5 godina i do 250.000 km godišnje, ovisno o odabranom vozilu i njegovoj upotrebi. Na taj način možete smanjiti troškove zastoja, olakšati administrativne poslove i dugoročno osigurati visoke performanse vozila.

Nadalje, zahvaljujući širokoj mreži u Francuskoj i Europi, vaša vozila mogu se brzo i učinkovito održavati bez potrebe za povratkom u sjedište tvrtke.

Budući da je dostupnost vozila presudna za isporuku paketa, Renault Trucks inovira svojom dinamičnom i proaktivnom uslugom održavanja: Predict. Vaš je kamion registriran u namjenskoj bazi podataka koja prati njegovu upotrebu i habanje. Kada je potrebna intervencija, savjetnik će vas kontaktirati kako bi zakazao termin prije nego dođe do kvara i u trenutku koji će najmanje utjecati na vaše aktivnosti.

Smanjite troškove goriva

Potrošnja i upotreba vozila od strane vozača imaju stvarne i izravne učinke na vaše račune. Vozila Renault Trucks razvijena su tako da troše što je manje moguće. Kabina Renault Trucks T ima oblik trapeza i nagnuto vjetrobransko staklo od 12° kako bi se povećao protok zraka i smanjila potrošnja. Naši motori DTI 11 i DTI 13 također su dizajnirani kako bi pružili dobru komercijalnu brzinu.

Modeli Renault Trucks T ili T High mogu imati i druge opcije, što ih čini još isplativijima, zahvaljujući paketu Eco Fuel koji uključuje:

  • Način rada Eco Cruise Control na automatskom mjenjaču Optidriver
  • Odvojivi kompresor zraka
  • Promjenjiva pumpa za upravljanje
  • Automatsko zaustavljanje motora

Unatoč tome, svi znamo da potrošnja ne ovisi samo o vozilu, već i o načinu vožnje. Obuka vozača za učinkovitu vožnju igra veliku ulogu u smanjenju potrošnje cjelokupnog voznog parka. Kako bi vam pomogao u tome, Renault Trucks nudi svoja rješenja Optifuel. Možete imati pristup iznimno preciznim podacima o potrošnji za sva vaša vozila, kao i informacijama o načinu na koji se koriste.

StepC_D

 

Prijevoz na duge relacije: praćenje isporuka u stvarnom vremenu

Kao što nepredviđeno održavanje nikada nije dobrodošlo, neočekivani logistički događaji brzo negativno utječu na vašu djelatnost. Naše pametno rješenje za upravljanje voznim parkom Optifleet može se koristiti za učinkovito planiranje putovanja i vizualizaciju vozila u stvarnom vremenu zahvaljujući opciji geolociranja. Možete jednostavno pristupiti podacima o potrošnji i vremenu vožnje za svako vozilo. Ako stranka promijeni nalog ili ako vidite da možete dodati isporuku, imate mogućnost preusmjeriti vozače ili im jednostavno odrediti novi zadatak bez mnogo muke.

Financirajte svoja vozila za prijevoz na duge relacije

Renault Trucks stoji na raspolaganju kako bi vam pomogao u financiranju vozila. Naše raznovrsne formule prilagođavaju se vašoj međunarodnoj transportnoj djelatnosti i velikoj kilometraži koju ona podrazumijeva. Na primjer, nudimo sveobuhvatno rješenje za financijski lizing, tako da možete zadržati potpunu kontrolu nad TCO-om (Total Cost of Ownership – ukupni trošak vlasništva) bez ikakvih neugodnih iznenađenja. Naši savjetnici će vas voditi kako biste odabrali najbolje rješenje.

OBRATITE NAM SE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Slanjem ovog obrasca prihvaćam da će Renault Trucks pohraniti i čuvati moje osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno za ocjenu pruženih informacija i kako bi mi se mogao obratiti u vezi s ovom određenom temom. Moji se podaci također mogu prenijeti Renault Trucks partnerima i distributerima koji će moći obraditi moj zahtjev.
Set canonical URL
Off