Transportno rješenje

CISTERNE ZA ČIŠĆENJE KANALIZACIJE PRILAGOĐENE ZA RAD NA KANALIZACIJSKIM SUSTAVIMA ZA VEĆU PROFITABILNOST

Distribucija

5min
Renault Trucks C High pressure jetting truck

Za sve vaše radove na kanalizaciji potrebna su robusna i snažna vozila s optimiziranom masom praznog vozila kako bi se olakšala izrada karoserije za ispiranje, struganje ili usisavanje kanalizacije. Renault Trucks može vas voditi tijekom postupka odabira, a također nudi i namjenske usluge za upravljanje voznim parkom u optimalnim uvjetima.

Kamioni za visokotlačno ubrizgavanje vode: prilagodite karoseriju svog kamiona

Radovi na podzemnoj kanalizaciji zahtijevaju da vozila imaju optimiziranu masu praznog vozila, te da pokažu dovoljno snage i momenta za pogon potrebne opreme i pumpi. Model Renault Trucks C vozilo je razvijeno na robusnoj šasiji, nosivosti do 22,8 tona.

kg Ovo je masa praznog modela Renault Trucks C u verziji 8x4, što ga čini najlakšim na tržištu.

S maksimalnom snagom od 460 KS, motor DTI 11 omogućit će vam rukovanje čak i najzahtjevnijom opremom preko dodatnog pogona u motoru ili mjenjaču, ovisno o konfiguraciji vozila. Njegov operativni raspon nudi 20 % veći maksimalni okretni moment u odnosu na tržišni ekvivalent.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Renault Trucks blisko surađuje sa svojim inženjerima za razvoj karoserije i oprema svoja vozila kako bi odgovarala njihovim potrebama. Prepust šasije može se konfigurirati, a na raspolaganju su podešavanja duljine u razmacima od 50 mm kako bi se izbjeglo nepotrebno rezanje dijelova okvira. Inženjeri za razvoj karoserije također imaju pristup namjenskom portalu tvrtke Renault Trucks za razvoj karoserije, gdje mogu pronaći detaljne informacije i skice karoserije za svaku šasiju. Za vas to znači više opcija karoserije, pojednostavljeni postupak razvoja karoserije i omogućavanje skraćenog vremena isporuke.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Organizirajte zadatke i nadgledajte svoje kamione u stvarnom vremenu

Kako biste maksimalno i što učinkovitije koristili svoja vozila, Renault Trucks razvio je Optifleet, pametno rješenje za upravljanje voznim parkom. Ovaj sustav omogućuje vam planiranje ruta i vizualizaciju vozila u stvarnom vremenu. U slučaju nepredviđenog događaja ili promjene u rasporedu, možete brzo ponovno prerasporediti vozače na druge zadatke. Također možete dobiti povratne informacije o potrošnji goriva, navikama u vožnji ili pomoćnom pogonu. Sve te precizne i objektivne informacije mogu podići svijest o potrošnji goriva i mogu poslužiti kao osnova za obuku u učinkovitoj vožnji. Tečajeve obuke Optifuel vode stručnjaci tvrtke Renault Trucks, koji će vašim vozačima prenijeti ispravna ponašanja i navike kako bi im pomogli u smanjenju potrošnje goriva.

Optifleet također integrira podatke treće strane, tako da vaši pružatelji usluga mogu, na primjer, pratiti vaš vozni park na vlastitom portalu ili nadzornoj ploči.

Optifleet je istinski saveznik kada je u pitanju profitabilnost i precizno upravljanje.

Predvidite troškove održavanja i zastoja

Radovi na održavanju cisterni za čišćenje kanalizacije vrlo su specifični. Zahvaljujući prilagođenim planovima održavanja, Renault Trucks preuzima odgovornost za sve postupke održavanja i administracije za vaša vozila, u skladu s njihovom svakodnevnom uporabom. To znači da se možete u potpunosti usredotočiti na svoju osnovnu aktivnost, bez opterećivanja kvarovima. Održavanje unutar naše mreže znači i maksimalno iskorištavanje znanja i visokih standarda naših timova, zahvaljujući čemu komunalni kamioni duže ostaju na svojim izvornim razinama performansi.

Istovremeno, Renault Trucks nudi novu uslugu predviđanja održavanja: Predict. Umjesto da se izlažete kvarovima i potencijalnim zastojima, naša usluga pruža oblik predviđanja. Podaci vaših kamiona pohranjuju se na namjensku digitalnu platformu koja pomno prati istrošenost na temelju stvarne uporabe. Ako se komponenta čini krhkom ili je treba promijeniti, savjetnik će vas kontaktirati prije nego što dođe do kvara kako bi zakazao intervenciju u trenutku koji u najmanjoj mogućoj mjeri remeti vaše aktivnosti. Zahvaljujući programu Predict možete postići maksimalnu raspoloživost.

Smanjite troškove održavanja

Cisterne za ubrizgavanje vode pod tlakom mogu biti skupi pri kupnji i zahtijevaju puno održavanja. Kako bi se ograničili troškovi održavanja, Renault Trucks predlaže korištenje usluge eXchange. Ovaj se program temelji na obnovi, a ne zamjene. Kada je dio kamiona neispravan, rastavljamo ga i obnavljamo. Prije vraćanja u promet, novi se dio ispituje i odobrava samo ako ispunjava iste kriterije kao i novi dijelovi. Sve komponente obnovljene u standardnoj tvornici eXchange isporučuju se s dvogodišnjim jamstvom na ugrađene dijelove, uključujući i rad. To znači da možete uštedjeti na održavanju vozila, a da pritom ne ugrozite kvalitetu, istovremeno dajući prednost recikliranju i održivom razvoju.

Odaberite najbolju mogućnost financiranja za svoje kanalizacijske poslove

Cisterne za ubrizgavanje vode pod tlakom zahtijevaju velika ulaganja. Naši savjetnici su u potpunosti svjesni svih ograničenja i opsega vaše djelatnosti, što znači da vam mogu ponuditi rješenja koja zadovoljavaju vaše potrebe do najsitnijih detalja. Naša rješenja za financiranje i osiguranje fleksibilna su i mogu se prilagoditi vašim potrebama.

Slobodno nam se obratite kako bismo se upoznali s vašim potrebama i pružili vam prilagođene informacije.

Set canonical URL
Off