Izvještaj

7 KLJUČNIH TOČAKA KOJE TREBA UZETI U OBZIR PRI PRELASKU NA ELEKTRIČNA TERETNA VOZILA

Elektromobilnost

Renault Trucks E-Tech range

U nastavku slijedi 7 ključnih točaka koje treba uzeti u obzir prije konačne odluke, kako bismo prijevoznicima i distribucijskim poduzećima pomogli da potpuno spokojno prijeđu na električnu mobilnost. Pripremili su ih stručnjaci tvrtke Renault Trucks na temelju opsežnih povratnih informacija korisnika.

 

1. PROVJERITE JE LI ELEKTROMOBILNOST PRIKLADNA ZA VAŠU TVRTKU

Kolike udaljenosti vaša vozila prelaze u jednom danu, vraćaju li se u skladište na kraju dana, u okviru kojih ograničenja pristupa centru grada poslujete, obavljaju li se vaše isporuke danju ili noću, postoje li državne subvencije? ... Na mnoga pitanja treba odgovoriti prije prelaska na električni kamion. No, to nije problem, jer vam savjetnik u tvrtki Renault Trucks može pomoći u proučavanju svega i savjetovati vas o tipu električnog kamiona koji najbolje odgovara vašim potrebama.

2. ODABERITE ODGOVARAJUĆI TIP ELEKTRIČNOG VOZILA

Ovisno o teretu koji prevozite, težini kamiona, topografiji, vremenskim uvjetima, zahtjevima dometa, vremenu punjenja baterije i ukupnim troškovima posjedovanja (TCO), dostupno je nekoliko vrsta električnih kamiona. Svaki od njih ima svoj specifični optimalni operativni scenarij, tako da vam, kao i prije, Renault Trucks stoji na raspolaganju kako bi vam pomogao analizirati vaše specifične uvjete korištenja.

3. DEFINIRAJTE OPTIMALNO FINANCIRANJE

Sasvim je jasno da trošak električnog kamiona neizbježno utječe na financijske modele prijevozničkih poduzeća! Ipak, dobra je vijest da se učinak može kompenzirati korištenjem odgovarajućeg oblika financiranja: standardnog kredita, najma/najma (LOA), financijskog najma i sl. U nekima od njih imate pravo i na državne subvencije.

4. KORISTITE NAJPRIKLADNIJI SUSTAV PUNJENJA BATERIJE

Električne kamione Renault Trucks možete vrlo jednostavno napuniti standardnom utičnicom za naizmjeničnu struju (za Renault Trucks Master) ili trofaznom industrijskom utičnicom (za kamione D i D Wide). Korištenje stanice za brzo punjenje, koju u vaše prostore može instalirati jedan od naših ovlaštenih elektrotehničkih partnera, traje od šest do dvanaest sati. Svi naši kamioni također su potpuno kompatibilni s javnim stanicama za punjenje.

7 KEY POINTS TO CONSIDER WHEN SWITCHING TO ELECTRIC TRUCKS

 

5. POMAŽEMO VAŠIM VOZAČIMA U PRILAGODBI NA ELEKTRIČNE KAMIONE

Upravljanje električnim kamionom obično nije problem za vozače, koji se obično vrlo raduju prijelazu na električnu energiju. Unatoč tome, naši profesionalni treneri dostupni su za podršku u područjima kao što su tehnike ekološke vožnje za optimizaciju raspona baterija (blago ubrzanje, regenerativno kočenje itd.)

6. PRILAGODIMO VAŠ ELEKTRIČNI KAMION

Ovisno o namjeni kamiona, Renault Trucks isporučuje sklop kabine i šasije za vašu karoseriju kako biste instalirali opremu i pribor koji su vam potrebni, bilo da se radi o hladnjaku, dizalici ili kamionu za odvoz smeća. Ponovno smo tu kako bismo pomogli našim klijentima da odaberu pravo rješenje i pravog pružatelja usluga.

7. OSTVARITE NAJDUŽI RAD BATERIJA

Ova posljednja točka ključna je u svakodnevnom poslovanju bilo kojeg prijevoznika: svaki električni kamion mora ponuditi punu snagu, bez obzira na dob baterije. Stoga ugovori tvrtke Renault Trucks osiguravaju da će baterije u vozilima zadržati do 80 % energetskog kapaciteta baterije (za područja D Z.E i D Wide Z.E) tijekom cijelog vijeka trajanja ugovora. Nijedan drugi proizvođač to ne može ponuditi!

7 key points to switch to electric trucks teaser

Preuzmite popis za provjeru i pripremite se za prelazak na elektriku!

Set canonical URL
Off