Transportno rješenje

POVEĆAJTE PROFITABILNOST SVOJIH CISTERNI NA SIGURAN NAČIN

Distribucija

Za velike udaljenosti

5min
Tanker Transport Truck

Vaša djelatnost prijevoza zahtijeva cisterne koje optimiziraju nosivost – imajući u vidu koliko su teški kamion i oprema. Vaše cisterne mogu se koristiti za prijevoz tekućih rasutih proizvoda ili opasnih materijala, tako da je visoka razina sigurnosti neophodna i za robu i za vozače. Renault Trucks može vas voditi tijekom odabira vozila i usluga.

Cisterne: optimizirajte putovanja zahvaljujući većoj nosivosti

Bez obzira na to prevozite li ugljikovodike, tekući rasuti teret ili proizvode u prahu, trebali biste koristiti najlakše moguće kamione kako biste osigurali dobru profitabilnost i optimizirali korisni teret. Renault Trucks D WIDE (4x2 ili 6x2) ili D 4x2 mogu se pohvaliti vrlo laganom šasijom i zadovoljiti većinu ograničenja u prijevozu cisternama, bez obzira na okoliš.

metara Ovo je polumjer zaokretanja serije D, koji je smanjen kako bi se poboljšala upravljivost.
Tanker transporting oil Renault Trucks in Algeria

Ako vam je potreban veći kapacitet za pohranu, dizajnirali smo Renault Trucks T Tanker. To je vozilo u kojem je veliki broj dijelova izrađen od aluminija, što znači da su puno lakši:

  • Naplatci
  • Spremnik za gorivo 
  • Svornjak sedla

Nadalje, Renault Trucks T Tanker dostupan je i u verziji s niskom kabinom, što također štedi na težini uz održavanje udobnosti vozača. 

Verzije cisterni postoje i kod modela Renault Trucks D i Renault Trucks D Wide. Imaju aluminijske naplatke, prilagođene spremnike za gorivo i slobodnu desnu ramenjaču kako bi proizvođači karoserije mogli ugraditi opremu za crpljenje.

Ukratko, modeli Renault Trucks Tanker konfigurirani su za izvanredan teret. Veći teret znači više robe koja se prevozi tijekom svakog putovanja, a time i veću profitabilnost za vašu djelatnost.

Osigurajte sigurnost za vozače i robu

Ako vaše cisterne prevoze opasne proizvode, onda sigurnost igra veliku ulogu u vašoj djelatnosti. Kako bi se spriječili bilo kakvi rizici, Renault Trucks T Tanker može se pohvaliti mnogim sigurnosnim značajkama:

  • Glavna sklopka akumulatora, lako dostupna sa stražnje i vanjske strane kabine
  • Zaustavljač plamena na ispušnoj cijevi
  • Unaprijed opremljen istaknutom ADR pločicom s detaljima o vrsti i razini opasnosti robe koja se prevozi
  • Sustav za kontrolu tlaka u gumama
  • Sjedalo s uzdužnim ovjesom kako bi se izbjeglo njihanje

Osim toga, Renault Trucks nudi učinkovite tečajeve za vozače. Ovaj tečaj vode naši stručnjaci kao dio programa Optifuel, što vam omogućuje ne samo da smanjite troškove goriva za 15 %, već i da povećate sigurnost. Nastojeći primijeniti načela učinkovite vožnje, vozači će naučiti smanjiti  rizike od nezgoda.

Tanker transport driver driving wearing a yellow jacket for safety
Driver checking a tanker attached to a Renault Trucks tractor

Upravljajte voznim parkom cisterni kako biste optimizirali isporuke

Imajući u vidu zahtjeve kupaca i ograničenja postavljenih uvjetima vožnje i sigurnosti za prijevoz cisternama, nije uvijek lako optimizirati korištenje voznog parka. Zahvaljujući pametnom rješenju Optifleet, Renault Trucks pomaže vam u planiranju putovanja, praćenju vozila, obavješćivanju o tome jesu li u ADR zoni i ako je potrebno, izravnoj dodjeli zadatka ili promjeni plana putovanja. Nadalje, s Optifleetom ćete dobiti pristup tehničkim podacima vozila (potrošnja, upotreba), kao i ukupnom vremenu koje vozači provedu na cesti. Sve ove stavke pomoći će vam u upravljanju voznim parkom na najprofitabilniji mogući način, kako biste osigurali svoju djelatnost.

Upoznajte se s našim rješenjima Optifleet

Povećajte vrijeme rada vozila

U prijevozu cisternama nema prostora za nepredviđene događaje, posebno kada se radi o opasnim proizvodima. Renault Trucks je iskoristio ovo zapažanje kao osnovu za naše rješenje Predict – ponudu koja obuhvaća nove i inovativne usluge koje nam omogućuju intervenciju na vašem kamionu prije nego što se uopće pokvari. Kako to radi? Podaci vašeg vozila pohranjuju se na namjensku digitalnu platformu. Ovisno o uporabi i stanju vozila, platforma će zakazati intervencije i upozoriti vašeg savjetnika. Savjetnik će vas zatim kontaktirati i zakazati sastanak kako bi se izvršile sve potrebne radnje održavanja u trenutku koji vam odgovara i ne ometa poslovanje tvrtke. Stoga možete ostati konkurentni i pobrinuti se da vaše cisterne ostanu u potpunosti dostupne.

Financirajte svoje cisterne

Kada financirate svoja vozila uz Renault Trucks, sigurno ćete surađivati s profesionalcima koji su savršeno svjesni vaše djelatnosti i njezinih ograničenja. Naši ugovori su fleksibilni, prilagođavaju se vašim potrebama i održavaju vaš kapacitet zaduživanja i novčani tok – bilo da se odlučite za financijski leasing ili kupnju na otplate.

Odmah se obratite našim timovima kako bismo vam poslali ponudu i više pojedinosti o našim ponudama.

Set canonical URL
Off