Transportno rješenje

HITNE I VATROGASNE SLUŽBE: DJELUJTE SIGURNO NA BILO KOJEM TERENU

Izgradnja

Distribucija

5min
Renault Trucks C with High Power Foam Fire appliances

Kao vatrogasac, možete biti pozvani u bilo kojem trenutku, na svim frontama i na svim vrstama terena. Renault Trucks pruža vam svoje znanje i iskustvo te dugogodišnje radno iskustvo s vašim sektorom u s razvojnim timovima za karoserije koji će vam pomoći u odabiru najboljih vozila za hitne službe (vatrogasna vozila, cisterne itd.). Također vas možemo posavjetovati o uslugama koje bi vam mogle pomoći da zaštitite druge dok istovremeno štitite sebe.

Upoznajte se s našim asortimanom vozila za hitne službe

Renault Trucks surađuje s vatrogasnim postajama više od stoljeća. Oslanjajući se na ovo dugogodišnje partnerstvo, blisko surađujemo s razvojnim timovima za karoserije kako bismo vam mogli ponuditi najprikladnija vozila za vašu djelatnost, savršeno dizajnirana za hitne intervencije. Naši Renault Trucks Master, Renault Trucks D i D WIDE, Renault Trucks C i Renault Trucks K udovoljavaju vašim zahtjevima, bilo da ste pozvani na intervenciju u gradu, na cesti, u šumske ili kućne požare, u industrijske rizike ili posebne operacije.

Vatrogasna vozila: brze intervencije u svim okolnostima

Znamo da možete biti pozvani na bilo koju vrstu terena. Stoga je od ključne važnosti da imate jednostavna i kompaktna vozila za rad u gradu, s kratkim polumjerom zaokretanja i prikladnim obrtnim momentom čak i u nižim brzinama (900 o/min za naše Renault Trucks C).

m Ovo je polumjer zaokretanja za naš Renault Trucks D

Osiguranje odgovarajućih radnih uvjeta za vatrogasce

Kako bi zaštitili druge ljude najbolje što mogu, vatrogasci prvo moraju zaštititi sebe i pobrinuti se da uvjeti budu prikladni. Prva faza operacije je pokretanje vatrogasnog vozila! Zbog toga smo osmislili ključ koji se ne može izgubiti. Uz to, Renault Trucks dizajnirao je najniže moguće stepenice, što vozaču i putnicima olakšava ulazak i izlazak.

Na Renault Trucks Master, prva stepenica je svega 436 mm od tla. Katell Simon

Katell Simon voditelj proizvoda

Njegova bočna vrata mogu se otvoriti do 1270 mm širine. Sva vozila isporučuju se s praznim prostorom na šasiji za osnovnu opremu koja se koristi u raznovrsnim scenarijima, kao što su vodene pumpe za cisterne, oprema za rasvjetu ili veliki rezači za nezgode na cesti. Vozila namijenjena gašenju požara unaprijed su opremljena za toplinsku zaštitu, koja štiti vatrogasce 10 minuta na 130 °C ako je njihov kamion okružen vatrom.

Vatrogasci: iskoristite naše dugogodišnje partnerstvo s lokalnim razvojnim timovima za karoserije

Potrebe vašeg vozila ovise o situaciji u koju ste pozvani. Zbog toga je naša šasija dizajnirana za kamione koje ćete trebati u svim scenarijima. Kako bi udovoljio svim zahtjevima, Renault Trucks oslanja se na sedam različitih osnova šasije, u rasponu od 3,3 do 33 tone. Tu su uključeni kombiji za pomoć na cesti kao što je Renault Trucks Master, vatrogasni kamioni velike snage kao što su Renault Trucks C ili K, kao i naši kamioni Renault Trucks D.

Naši partneri za razvoj karoserije imaju pristup Renault Trucks portalu za razvoj karoserije, namjenskom web-mjestu na kojem se mogu naći sljedeće stavke:

  • Detaljni tehnički listovi za sva vozila
  • Skice u mjerilu 1/20
  • Upute za sastavljanje

To olakšava njihov rad i smanjuje vrijeme potrebno za isporuku vozila. Ova bliska suradnja također znači da se naše ponude mogu razvijati na temelju zadataka koji su vam povjereni i vaših profesionalnih očekivanja.

Predvidite održavanje kamiona kako se izbjegao zastoj u radu

Raspoloživost vozila i dijelova ključna je točka. Kako bi spriječio zastoje u radu vozila i izbjegao neplanirana zaustavljanja, Renault Trucks razvio je novu i inovativnu uslugu. Pretplatom na ugovor PREDICT, vaša vozila bit će registrirana na digitalnoj platformi, a njihovo održavanje pomno će se nadgledati i pratiti. Ako se ocijeni da je nužna intervencija ili zamjena određenog dijela, savjetnik će vas kontaktirati i zakazati servis. Naš je cilj smanjiti neplanirane zastoje u radu vozila na najmanju moguću mjeru.

Smanjite potrošnju vozila za hitne službe

Potrošnja goriva ogroman je trošak za vozila hitne pomoći. Kako biste bolje upravljali voznim parkom, možete odabrati Optifleet – uslugu pametnog upravljanja voznim parkom koju nudi Renault Trucks. Pomoću nje možete locirati svoja vozila u stvarnom vremenu i dobiti detaljne informacije o potrošnji i upotrebi vozila od strane vozača. Portalu Optifleet može se pristupiti putem web-mjesta ili aplikacije za pametni telefon.

Set canonical URL
Off