Transportno rješenje

PRIJEVOZ BETONA: UPRAVLJAJTE, RASPOREDITE I POVEĆAJTE PROFITABILNOST SVOJIH ISPORUKA

Izgradnja

5min
renault trucks c concrete truck

Prijevoz betona mora se uklopiti u vrlo specifična ograničenja. Osim što vam je potreban pouzdan kamion kojim se lako upravlja, morate učinkovito prenijeti što više betona u što kraćem vremenu. Renault Trucks tu je da vam pruži podršku kroz svoje proizvode i usluge, posebno prilagođene za transport betona.

Povećajte profitabilnost svojih automiješalica za beton

Automiješalica za cement razlikuje se od bilo kojeg drugog kamiona. Smatra se strojem koliko i prijevoznim sredstvom. Da bi bio profitabilan, treba odjednom prevesti najveću moguću količinu betona. Da bi to učinio, mora biti što lakši. Zbog toga Renault Trucks koristi dizajn šasije iz serije C, tako da se na njega može ugraditi miješalica po vašem izboru, za što veću nosivost. Uz Renault Trucks C XLOAD, Renault Trucks nudi najlakšu automiješalicu za cement na tržištu s udvojenim stražnjim kotačima 8x4 (s UTAC certifikatom).

kg Ovo je tara težina naših Renault Trucks C XLOAD 8x4

Iznimno lagana šasija, kojoj možete dodati miješalicu za cement od 7,5 do 8 m3. Kako možete utovariti više cementa po vožnji, broj dnevnih ruta ili broj gradilišta na koje isporučujete može se povećati, čime se smanjuju vaši troškovi i povećava profitabilnost.

Renault Trucks C x-load
Renault Trucks C x-load
   

 

Smanjite vrijeme potrebno za izradu automiješalica za cement

Automiješalice za cement posebno su složene u pogledu dizajna. Renault Trucks stoji vam na raspolaganju kako bi vam pomogao u konfiguriranju vozila u skladu s vašim potrebama kako bi ga bilo moguće isporučiti u najkraćem mogućem roku. Šasija na modelima Renault Trucks C može biti opremljena posebnim priključcima za miješalice, prema preporukama proizvođača karoserije:

  • U slučaju okretnih bubnjeva može se ostaviti prostor za dizalice
  • Stražnji motorni pogoni velikog kapaciteta za betonske crpke
  • Prostori za pohranu namijenjeni optimalnoj raspodjeli opterećenja

Sve to olakšava rad stručnjacima za sastavljanje karoserije i izravno utječe na skraćivanje vremena izrade, što znači da su vozila puno brže dostupna. Kako bi stvari bile još jednostavnije, Renault Trucks nudi i opcije posebno dizajnirane kako bi odgovarale bubnjevima dvaju najvećih proizvođača na tržištu. To jamči kraće vrijeme izrade i savršenu kompatibilnost između šasije i odabrane miješalice za cement.

 

Robusna i pouzdana vozila za vaš prijevoz betona

Prije nego što napuste naše tvornice, kamioni prolaze provjeru kvalitete kako bi se osigurala robusnost i pouzdanost. Modeli Renault Trucks C mogu se pohvaliti s nekoliko prednosti, pa vozači mogu dostavljati na sva gradilišta – čak i na ona kojima je najteže pristupiti:

  • Napadni kut od 24°
  • Razmak od tla ispod spremnika do 440 mm
  • Mali polumjer zaokretanja
  • Mjenjač Optidriver Xtended s dva iznimno spora stupnja prijenosa i terenskim načinom rada za lakšu vožnju s velikim teretom i na neravnom terenu

Upravljajte voznim parkom u skladu sa svojim potrebama

Kao stručnjak za prijevoz betona, više pažnje posvećujete satima rada motora nego kilometraži vozila. Zbog toga su naša vozila opremljena brojilima sati, tako da točno znate koliko dugo rade. Ovi se podaci mogu poslati natrag u Optifleet. Ova pametna usluga upravljanja voznim parkom pokazat će se iznimno korisnom za jednostavno i učinkovito planiranje ruta. Zahvaljujući mogućnosti stalnog geolociranja, možete izravno primijeniti izmjene i upozoriti svoje vozače u slučaju promjena rasporeda ili ako trebate nešto drugo obaviti na gradilištu. Upotrebu kamiona možete pratiti i praćenjem specifičnih podataka: o potrošnji goriva (u litrama ili kao postotak vremena provedenog na cesti) na cesti i tijekom pomoćnog pogona, o vremenu provedenom u niskim brzinama s uključenim motorom i o tome koliko dobro vozači predviđaju. Ovo je korisna opcija kako biste bili sigurni da ćete na najbolji način iskoristiti svoje kamione i vozače.

Poboljšajte vrijeme rada svojih vozila

Ako se vašom tvrtkom upravlja na temelju krilatice „bolje spriječiti nego liječiti“, onda je Predict, personalizirani plan održavanja tvrtke Renault Trucks, savršen za vas! Kombinira najbolju tehnologiju i ljudsku intervenciju. Nakon kupnje, tehnički podaci vaših kamiona bit će integrirani u digitalnu platformu koja će ih redovito analizirati i slati upozorenja vašem savjetniku. On će vas obavijestiti o svim radovima na održavanju koje treba obaviti te će odrediti termin koji najmanje remeti svakodnevne aktivnosti vaše tvrtke. Na taj ćete način povećati vrijeme rada vozila i izbjeći nepredviđene kvarove.

 

Optimizirajte operativne troškove

Prijevoz betona jedinstvena je djelatnost i Renault Trucks je toga potpuno svjestan. Naši timovi stoje vam na raspolaganju za podršku i savjetovanje u smislu financiranja i održavanja vozila, tako da možete držati svoje troškove pod kontrolom.

Smanjite troškove održavanja

U sektoru prijevoza betona vozila su često izložena ozbiljnom pritisku, što može ostaviti trag na mehaničkim dijelovima. Kako bi smanjio troškove održavanja, Renault Trucks nudi širok raspon standardnih dijelova eXchange: rabljene dijelove zamjenjujemo certificiranim originalima koje smo sami obnovili. Ovi dijelovi ispunjavaju iste zahtjeve kao i novi te imaju dvogodišnje jamstvo (dijelovi i rad) po nižoj cijeni. Velika stvar za vaše financije, kamione i okoliš.

Prilagodite svoje financiranje

Znate svoj posao – mi također. Savjetnici tvrtke Renault Trucks svjesni su ograničenja vaše djelatnosti i tu su da vam izađu u susret. Predložit će vam ponudu financiranja koja najbolje odgovara svakoj od vaših automiješalica za cement. Naše su ponude za financiranje fleksibilne i uzimaju u obzir vrijeme izrade karoserije. Slično tome, programi financiranja i njihovo trajanje prilagođeni su niskoj kilometraži koja je obilježje ovog posla. Cilj će uvijek biti isti: optimizirati operativne troškove i povećati profitabilnost vaše djelatnosti.

 

Slobodno nam se obratite kako bismo razmotrili vaše potrebe i poslali prilagođenu ponudu.

Set canonical URL
Off