Transportno rješenje

PRIJEVOZ TRUPACA U ŠUMAMA I NA CESTI S ISTOM UČINKOVITOŠĆU

Distribucija

5min
Logging Renault Trucks in Cameroon

Prijevoz trupaca zahtijeva vozilo koje se lako vozi na neravnom šumskom terenu, kao i na otvorenoj cesti. Kamioni za prijevoz drva i usluge koje nudi Renault Trucks doista su robusni i učinkoviti. Naši savjetnici mogu vas voditi prilikom odabira najprikladnijih opcija za vašu djelatnost.

Odaberite robusni kamion za prijevoz drva kako biste osigurali bolje performanse i sigurnost

Utovar drva u šumi i njegov transport osjetljiv je poduhvat, koji se ponekad provodi u teškim uvjetima. Područje utovara može biti teško pristupačno jer su ceste ili staze uske i u lošem stanju. Prevezeni teret često je vrlo težak i glomazan. Robusnost je ključna kvaliteta za vaše kamione. Prilikom terenskog rada na području za utovar, sve tehničke značajke vašeg vozila bit će iznimno korisne.

Tegljač Renault Trucks K XTREM 6x4 može se pohvaliti nosivošću do 34 tone i do 120 tona u smislu ukupne mase skupa vozila (GCW). Posebno je dizajniran za situacije visokog intenziteta. Njegova je šasija opremljena ojačanim uzdužnicama, paraboličnim oprugama s 4 lopatice i 100 % čeličnim štitnikom sa zaštićenim svjetlima.

Renault Trucks K crossing a big pool of muddy water in Cameroon

Visoki razmak od tla (do 33 cm) i napadni kut od 32° te manja kabina olakšavaju vožnju kamiona Renault Trucks K u šumi.

Driver on board a Renault Trucks K in Cameroon

Položaj vozača u kabini idealan je za osiguravanje izvrsne vidljivosti oko vozila. Na raspolaganju je i nekoliko pomoćnih sredstava za vožnju, poput ručne papučice gasa, koja može biti vrlo korisna za sprečavanje vibracija u vožnji po neravnom terenu. Na strmim cestama koje će vozač možda morati voziti pri punom opterećenju, kočnica motora Optibrake najbolja je na tržištu i bit će mu vrlo korisna. Povećat će učinkovitost i sigurnost tereta i vaših vozača.

Crane placing loggs on a trailer

Nosivost stražnje osovine može doseći i 32 tone, tako da možete instalirati željenu dizalicu, a šasija je spremna za opremanje opremom za dizalice. Ima sve potrebne priključke za upravljanje dizalicom (prekidači i prikaz zaslona), potporne ploče dizalice (od 20 do 40 tona / metar) i ima nekoliko slobodnih prostora za postavljanje postolja.

Naš model Renault Trucks K na djelu u Kamerunu

Smanjite troškove održavanja

Uvjeti u kojima se obavlja prijevoz drva mogu biti posebno zahtjevni za vaša vozila, i to u pogledu kočnica i ovjesa. Kvaliteta koju osiguravaju originalni dijelovi tvrtke Renault Trucks jamči visoke performanse i trajnost. Kao takav, vaš radni alat bit će duže na raspolaganju.

Kada neki dio treba zamijeniti, Renault Trucks nudi nove originalne dijelove, ali ima i alternativno rješenje: svoju standardnu uslugu razmjene. U sklopu ovog programa, originalni dijelovi se obnavljaju i testiraju u namjenskoj tvornici prije nego što se ponovno stave na tržište. Pružaju istu razinu performansi i iste značajke kao i novi i isporučuju se s dvogodišnjim jamstvom (dijelovi i rad). Korištenjem recikliranih dijelova možete smanjiti svoj proračun za održavanje i doprinijeti kružnom gospodarstvu i načelu održivog razvoja.

Osim toga, kako bi se bolje predvidjelo održavanje i smanjilo vrijeme zastoja vozila, Renault Trucks nudi i personalizirane planove održavanja koji su izrađeni u suradnji s vama u skladu s vašim potrebama u pogledu prijevoza trupaca. Stoga se vaš proračun može planirati, kontrolirati i raspoređivati tijekom cijelog trajanja ugovora za koji se odlučite. To također znači da možete duže zadržati svoja vozila zahvaljujući redovitom i visokostandardnom održavanju koje osigurava Renault Trucks. Kako biste povećali dostupnost vozila, možete se obratiti i mobilnim radionicama koje je osnovao Renault Trucks, kako bi serviseri došli na lokaciju, izravno na vaše radno mjesto, i pregledali vaša vozila.

Financirajte svoje kamione za prijevoz trupaca u skladu s ograničenjima prijevoza drva

Vaš menadžer ugovora tu je da vas podrži kroz sve faze financiranja i osiguranja. Kao profesionalci u svom sektoru, svjesni su mnogih ograničenja vezanih uz prijevoz trupaca i mogu prilagoditi klauzule vašeg ugovora prema vašoj djelatnosti i potrebama. Na primjer, mogu rasporediti otplate vozila u skladu s vremenom potrebnim za izradu karoserije ili mogu temeljiti trajanje ugovora na vremenu, a ne na kilometraži, imajući u vidu da je kilometraža općenito prilično niska i nije posebno reprezentativna u djelatnosti prijevoza trupaca. Sva ova rješenja pomoći će vam da sačuvate svoj kapacitet zaduživanja i novčani tok.

Slobodno nam se obratite za savjet i pripremu prilagođene ponude.

Ostali sadržaji koji bi vas mogli zanimati

RENAULT TRUCKS T - SCOTLAND - EM&T RAPSON

Set canonical URL
Off