Usluge

OPTIMIZIRAJTE UKUPNE TROŠKOVE POSJEDOVANJA VOZILA

Optimiser le coût de possession de vos véhicules

UGOVORI START & DRIVE

Kroz niz prilagođenih ugovora o održavanju, Renault Trucks je uz vas tijekom cijelog životnog ciklusa vozila, tako da uvijek možete računati na maksimalnu raspoloživost svojeg radnog alata. Svi ugovori – koji vrijede od 2 godine do 7 godina te do 250.000 km godišnje – prilagođeni su zahtjevima vašeg vozila, u skladu s modelom i područjem djelovanja. Dostupne su četiri vrste ugovora kako bi se udovoljilo svim potrebama.

contrats

 

OPCIJSKI PAKETI ZA PRILAGOĐAVANJE UGOVORA VAŠIM POTREBAMA 

Svi ugovori Start & Drive dostupni su u 6 opcijskih paketa koji odgovaraju očekivanim potrebama za održavanjem u svakoj situaciji i zahtjevima koje nalaže svako razdoblje u životnom ciklusu vašeg vozila:

 • Paket „Top up“
 • Paket „Regulatory“
 • Paket „Vision“
 • Paket „Preparation“
 • Paket „Towing“
 • Paket „Tailgate“  

Obratite se ovlaštenom serviseru tvrtke Renault Trucks za ponudu koja pokriva sve moguće potrebe,  

 

POMOĆ PRI VUČI 

Financijske usluge Renault Trucks pružaju sveobuhvatnu, pouzdanu i jednostavnu pomoć kako biste očuvali svoj duševni mir i spokoj svojih vozača u slučaju kvara ili potrebe za vučom.

 • Dostupna je 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu bilo gdje u Europi.
 • Paket za pomoć pri vuči dostupan je kao opcija u skladu s uvjetima ugovora o održavanju Start & Drive, ali je također dostupan korisnicima bez ovih ugovora.

PROŠIRENA POMOĆ PRI VUČI U svojoj „proširenoj“ verziji, jamstvo za pomoć pri vuči obuhvaća i sve usluge za vozača kao što su prijevoz, smještaj i troškovi povrata u domovinu.  

 

RJEŠENJA ZA FINANCIRANJE: SVEOBUHVATNO I KONKURENTNO RJEŠENJE

Finance

Financijske usluge Renault Trucks nude nekoliko formula financiranja za vozila i zamjenske dijelove, kao i ugovore o osiguranju i uslugama koji pokrivaju sve komponente vozila (uključujući i dodatnu opremu).

Primjerice, nudimo namjensku sveobuhvatnu mogućnost financijskog leasinga, pružajući vam potpunu kontrolu nad TCO-om (Total Cost of Ownership – ukupni troškovi posjedovanja) bez ikakvih neugodnih iznenađenja. Naši savjetnici stoje vam na raspolaganju za pomoć pri odabiru najprikladnije dostupne opcije.

STANDARDNI KREDIT Vaše otplate raspoređene su na unaprijed određeno razdoblje i amortiziraju se u bilanci stanja.

KREDNITNI ZAKUP (LEASING) Prodajna cijena s PDV-om u cijelosti je pokrivena financiranjem. Nakon posljednje rate možete postati vlasnik vozila plaćanjem iznosa preostale vrijednosti.

FINANCIJSKI NAJAM Iznos najamnine izračunava se prema duljini korištenja (određuje se prema vašim operativnim potrebama). Nakon isteka razdoblja najma vozilo vraćate u skladu s očekivanom kilometražom.

NAJAM I USLUGE: sveobuhvatna ponuda Mi vodimo računa o svemu. Unajmljeno vozilo ne pojavljuje se u vašoj bilanci stanja, a mjesečne uplate navode se kao operativni troškovi. Najam možete kombinirati s ugovorom o održavanju i rješenjima za osiguranje prilagođenim svojim poslovnim potrebama. Po isteku ugovora, jednostavno vraćate vozilo u skladu s očekivanom kilometražom.

 

OSIGURAJTE ODRŽIVOST SVOJE TVRTKE UZ NAŠE OSIGURANJE

Osiguranje Renault Trucks pokriva sve rizike povezane s vozilom i njegovim korisnikom odnosno vlasnikom, kao i financijske rizike. Prilagođeni su specifičnim zahtjevima vaše tvrtke kako biste u potpunosti iskoristili pouzdana i povoljna pokrića:

 • Mogućnost osiguranja jednog vozila ili cijelog voznog parka
 • Proširena zaštita od nepredviđenih događaja
 • Brza obrada odštetnih zahtjeva 

4 GLAVNE FORMULE OSIGURANJA, DOSTUPNE PO DRŽAVAMA

Osiguranje od financijskog gubitka U slučaju potpunog gubitka vozila, ova formula pokriva cjelokupnu razliku između ukupnog iznosa koji plaća vaš osiguravatelj i preostale knjigovodstvene vrijednosti najma, do vrijednosti originalne fakture.

Javna odgovornost Pokriva štetu pričinjenu trećim stranama.

 

Osiguranje od štete Pokriva štetu na vozilu (u slučaju nezgode, udara, krađe ili pokušaja krađe, požara, štete s učešćem trećih strana ili bez učešća trećih strana) u visini njegove stvarne tržišne vrijednosti.

Pomoć pri vuči Pokriva troškove povezane s vučom vozila u slučaju kvara ili nezgode.

VIŠE OD 20.000 VOZILA NA RASPOLAGANJU UZ CLOVIS LOCATION

Clovis Location, mreža za iznajmljivanje gospodarskih i industrijskih vozila tvrtke Renault Trucks, nudi vam prednosti lokalne usluge na više od 200 lokacija u Francuskoj. 

Clovis Location čini:

 • Vozni park od preko 20.000 vozila diljem Europe.
 • Vozila od 2,8 do 40 T, predana aktivnostima isporuke, uključujući hlađenje, okoliš i građevinarstvo.
 • Stručnjake usredotočene na specifična očekivanja poduzeća.
 • Zadovoljavanje potreba prilagođenih svim gospodarskim sektorima: industriji, zajednici, prometu, trgovini, obrtu itd.

Pronađite više od 20.000 vozila dostupnih u Europi na https://www.clovislocation.com/

Ako imate bilo kakvih pitanja ili tražite dodatne informacije, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Set canonical URL
Off