Izvještaj

KAKO FINANCIRATI ELEKTRIČNI KAMION?

#JoinTheGoodMove

Elektromobilnost

4min
Renault Trucks E-Tech range

Koliko košta električni kamion? Nije li skup? Renault Trucks odgovara na sva vaša pitanja o stvarnim troškovima upravljanja električnim vozilom, tako da situaciju možete sagledati iz svih kutova.

 

Kako kupiti i financirati svoje električno vozilo?

CIJELI KAMION (KAMION + BATERIJE)
Kupnja i vlasništvo Najam i korištenje
Uz standardni obrok Uz financijski lizing kamion možete preuzeti u vlasništvo na kraju ugovora ili ga vratiti Uz operativni lizing kamion se vraća nakon isteka ugovora

 

#PRIJEĐINASTRUJU

Znamo da je za naše kupce jedna od prepreka u prebacivanju na električnu energiju i cijena kamiona, kao i utjecaj na njihov cjelokupni poslovni model. Svjesni smo da ih moramo podržati financijskim rješenjima prilagođenim njihovim potrebama. Kako bi se našim kupcima olakšala energetska tranzicija, Financial Services nude niz mogućnosti financiranja, tako da je važno o njima razgovarati vrlo rano u procesu kupnje. Financijska rješenja mogu se razlikovati od zemlje do zemlje ovisno o lokalnim propisima. Dostupne su uglavnom tri ponude prema posebnim potrebama i namjeni kupca:

  • Standardni kredit na rate: kupac postaje vlasnik električnog kamiona na kraju ugovornog razdoblja.
  • Financijski najmovi: kupac odlučuje iznajmiti svoje električno vozilo i nakon isteka ugovornog razdoblja može odlučiti vratiti ili kupiti vozilo u zamjenu za plaćanje njegove preostale vrijednosti.
  • Operativni najmovi: kupac odlučuje iznajmiti električno vozilo i vraća ga nakon isteka ugovornog razdoblja.

Trošak električnog vozila treba razmotriti u cijelosti jer se moraju uzeti u obzir ukupni troškovi posjedovanja, a ne samo troškovi kupnje. Rad je vrlo ekonomičan: zahtijeva malo održavanja, a troškovi goriva vrlo su niski. U mnogim zemljama postoje i državne subvencije ili porezne povlastice, kao što je dodatna amortizacija, koje treba uzeti u obzir.

Renault Trucks Master E-Tech

Kontaktirajte naše financijske konzultante

Slažem se da će prilikom podnošenja ovog obrasca Renault Trucks pohraniti i čuvati moje osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno za procjenu danih informacija i kako bi me mogli kontaktirati u vezi s ovom specifičnom temom. Moji se podaci također mogu prenijeti partnerima i distributerima Renault Trucks koji će moći obraditi moj zahtjev.
Slažem se primati novosti i informacije o proizvodima i događajima Renault Trucks. Moći ću zaustaviti ovu komunikaciju u svakoj e-poruci koju primim.
Set canonical URL
Off