Usluge

OSIGURAVANJE DOSTUPNOSTI VOZILA POMOĆU NAŠIH USLUGA ZA NEPREKIDNI RAD

Renault Trucks T on the road

Učiniti vaš radni alat profitabilnijim za Renault Trucks znači optimizirati raspored održavanja i izbjeći većinu neplaniranih zaustavljanja. Međutim, razvoj tehnologija i rješenja sve više pomaže u predviđanju onoga što je nekad bilo nepredvidivo.

Renault Trucks T High service station

 

PERSONALIZIRANI PLAN ODRŽAVANJA

Ovaj plan definira i provodi vaš stručni koordinator, na temelju stvarnih parametara i profila vašeg vozila. 

  • Planiranje održavanja i objedinjavanje aktivnosti održavanja osmišljeni su tako da se zastoj u radu svede na najmanju moguću mjeru.
  • Originalne performanse vašeg vozila se održavaju, a njegova preprodajna vrijednost povećava se korištenjem pouzdanih i robusnih odobrenih originalnih dijelova, pokrivenih produljenim jamstvom od 2 godine.

RAZMIŠLJAJTE DUGOROČNO I STAVITE ODRŽAVANJE U PRVI PLAN

Uz plan održavanja kojim se nadgleda trošenje komponenti te uz rana upozorenja na moguće kvarove, Renault Trucks maksimizira radni vijek i potencijal rada vašeg vozila. PREDICT vam omogućuje potpuno spokojno upravljanje svojim poslovanjem i aktivnostima!

Assurer
Dinamičan program održavanja

 

 

Assurer
"Najtočniji" način mjerenja trošenja 

 

Assurer
Upravljanje prilagođeno za rješavanje neočekivanih kvarova

DALJINSKA AŽURIRANJA ZA OPTIMIZIRANJE POSJETA RADIONICAMA

Prethodna dijagnostika, ispravci servisa i ažuriranja voznog parka: ovo rješenje, uključeno u ponudu PREDICT, štedi vam vrijeme i jamči maksimalnu dostupnost vozila izbjegavajući nepotrebna servisiranja.

 

PRODUŽITE SVOJ ODI S ODI* DE13 MOTORIMA NA 150.000 km

Naši intervali zamjene ulja za DE13* (opcija) motore produženi su na 150.000 km ili (umjesto svakih 100.000 km ili 12 mjeseci). To rezultira nižim ugovornim troškovima (rad i dijelovi), rasporedom održavanja koji smanjuje broj zastoja radi posjeta radionicama, kao i dodatnom uštedom goriva.

* Optimised Oil Drain Interval (optimizirani interval zamjene ulja).

 

RJEŠAVANJE PROBLEMA 24/7 

Uz mrežu stručnjaka koji vam odgovaraju na 16 jezika, dobit ćete osobnu pomoć koordinatora koji će ostati vaš jedini kontakt tijekom cijelog postupka pružanja podrške.

Odakle god da zovete, koordinator vas geolocira pomoću gumba 24/7 u kabini vozila* i obavještava vas o dolasku servisera Renault Trucks. 

Popravke kvarova provode tehničari posebno osposobljeni za popravke na cesti, koji koriste posebna vozila i rade s namjenskim dijagnostičkim alatima.

* Ovisno o opcijama kamiona.

24-7

 

24-7

POMOĆ PRI VUČI

Financijske usluge Renault Trucks pružaju vam sveobuhvatnu, pouzdanu i jednostavnu uslugu pomoći kako biste očuvali svoj duševni mir i spokoj svojih vozača u slučaju potrebe za vučom.

  • Dostupno 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu bilo gdje u Europi.
  • „Proširena“ verzija obuhvaća i usluge za vozača (prijevoz, smještaj, repatrijacija itd.).
  • Paket za pomoć pri vuči ponuđen je kao opcija u okviru ugovora o održavanju Start & Drive, ali je također dostupan korisnicima bez ovih ugovora. 

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

contact renault trucks
Vaša vozila su uvijek spremna za korištenje, omogućujući vam da se potpuno spokojno usredotočite na svoje poslovanje.
Set canonical URL
Off