Transportno rješenje

OPTIMIZIRAJTE PRIJEVOZ AUTOMOBILA I POVEĆAJTE PROFITABILNOST

Distribucija

5min
Renault Trucks D Wide

Prijevoz automobila zahtijeva svestranost, najniži mogući ukupni trošak vlasništva (TCO) i sigurnost za vozače i vozila koja se prevoze. Renault Trucks ispunjava sve vaše zahtjeve, uključujući tri vrste kamiona za prijevoz automobila i inovativne usluge.

Odlučite se za svestrana vozila za prijevoz automobila

S razvojem SUV sektora, vozila kojima je potreban prijevoz postaju sve veća i veća. Vaša djelatnost zahtijeva od vas da se stalno prilagođavate i da budete u mogućnosti prevoziti limuzine, terenska i gospodarska vozila. Renault Trucks D WIDE 4x2 solo kamion ili tegljač za prijevoz automobila jedan je od najnižih na tržištu.

CM Ovo je ukupna visina kamiona Renault Trucks D WIDE 4x2. Njegova kabina ravnog krova omogućuje dodatni automobil iznad krova.

Nadalje, može se pohvaliti dvjema dostupnim visinama šasije prema vrsti vozila koje se prevozi:

  • 27,9 centimetara u standardnoj verziji, za prijevoz gospodarskih automobila

  • 25,4 centimetara u verziji XLOW, za prijevoz automobila

Ako planirate putovati na velike udaljenosti ili u brdovitom području koje zahtijeva dodatnu snagu, možete se odlučiti za model Renault Trucks T (verzija 4x2) – dostupan i s kabinom s ravnim krovom. Može biti opremljen motorima DTI 11 ili DTI 13, snage od 380 do 520 KS. Imajte na umu da je model Renault Trucks D WIDE dostupan i s motorom DTI 11 i snagom u rasponu do 430 KS. 

Konačno, za regionalne relacije ili lokalne popravke, Renault Trucks Master u izvedbi sa šasijom i kabinom (verzija vučnog vozila) ispunit će sve vaše zahtjeve.

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

„Njegova robusnost i upravljivost čine ga idealnim za srednje i velike udaljenosti, te također pogodnim za uže i zavojite ceste.“

Enzo Iapichino Enzo Iapichino Osnivač FRATELLI IAPICHINO SRL

Osigurajte sigurnost vozačima i vozilima koja se prevoze

Kada se prevoze vozila, uloga vozača obuhvaća puno više od same vožnje. Moraju utovariti i istovariti vozila za svaku isporuku. Naše kamione za prijevoz automobila dizajnirali smo kako bismo osigurali te postupke i olakšali posao vozača. Zbog toga su naša vozila posebno dostupna:

  • Dvije standardne stepenice

  • Udubljenje od 7,6 centimetara kako bi se olakšalo penjanje

  • Ručka za penjanje

  • Vrata se otvaraju do 90°

Nadalje, ovi modeli nude posebno dizajnirane i praktične prostore za pohranu izvan vozila u kojima možete nositi alate potrebne za utovar ili istovar vozila, kao što su remeni i alati za rukovanje platformama.

Vozači mogu uživati u velikoj kabini i interijeru dizajniranim za veću udobnost, s dubinom većom od 2,13 metara. Sve kontrole za automatski mjenjač, tempomat i radio nadohvat su ruke, za optimalnu udobnost. Vozači mogu uživati i u grijanom sjedalu sa zračnim ovjesom, puno prostora za pohranu i protuprovalnom alarmu radi potpune bezbrižnosti.

Dostupan je niz pomagala za vožnju kako bi se povećala sigurnost vozača i njegovog tereta, kao što su upozorenja o napuštanju prometne trake, pomoć pri kočenju u nuždi i kontrola brzine kako bi se smanjila potrošnja goriva.

Smanjite ukupni trošak vlasništva (TCO)

Na tako zasićenom tržištu, koje dopušta samo male marže, vaš ukupni trošak vlasništva (cijena po kilometru) je ključan, a Renault Trucks ima nekoliko dostupnih alata koji će vam pomoći da ga smanjite. Naša vozila opremljena su automatskim mjenjačima i opcijama za kontrolu brzine, kao i načinom rada za ekonomičnost potrošnje goriva (Fuel Economy) kako bi se uštedjelo na gorivu. To se može povezati s Optirollom koji, u odgovarajućim uvjetima, može omogućiti vozilu da iskoristi vlastitu inerciju kako bi smanjilo potrošnju.

Ako imate nekoliko vozila, naše pametno rješenje za upravljanje voznim parkom Optifleet također će biti dragocjen saveznik. Geolociranjem vozača i slanjem podataka o njihovom putovanju možete zakazati isporuke na najoptimalniji način, pratiti dostave u stvarnom vremenu i mijenjati zadatke u skladu s potrebama korisnika. Optifleet vam omogućuje prikupljanje dragocjenih informacija o potrošnji goriva za svako vozilo i precizan uvid u to kako ih vozači koriste (trenutna potrošnja, predviđanje, potrošnja u stanju pripravnosti itd.). Možete postaviti alarme ili pokrenuti tečajeve za obuku vozača kako biste poboljšali ukupne performanse voznog parka i smanjili cijenu po kilometru. Optifleet je dostupan putem web-portala i aplikacije za pametni telefon.

Renault Trucks D Wide

Povećajte vrijeme rada vozila

Za vlasnika tvrtke vidljivost je ključna i nepredviđeni događaji nikada nisu dobrodošli. Imajući to na umu, Renault Trucks razvio je novu uslugu: Predict. Povezivanjem digitalnih značajki i odnosa s kupcima možemo predvidjeti trošenje vozila i planirati potrebne radnje održavanja. Digitalna platforma centralizira podatke vaših kamiona i upozorava vašeg savjetnika kada su potrebni bilo kakvi postupci održavanja ili ako neki dio treba zamijeniti. Tada ćete biti kontaktirani kako biste zakazali najbolje vrijeme za potrebnu intervenciju, bez ometanja vaše aktivnosti i aktivnosti vaših kupaca. 

Prijevoz automobila: jednostavno financiranje za vaše radne alate

Renault Trucks nudi više od običnih kamiona. Imamo i širok raspon usluga s kojima vam stojimo na raspolaganju i znatno olakšavamo vaš svakodnevni rad. Iskoristite naša financijska rješenja i fleksibilne police osiguranja, savršeno prikladne za prijevoz automobila.

Obratite se našim timovima kako biste saznali više i dobili personaliziranu ponudu.

Saznajte više o našim proizvodima

Our customer testimonial

Fratelli Iapichino SRL - Italy

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

OBRATITE NAM SE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Slanjem ovog obrasca prihvaćam da će Renault Trucks pohraniti i čuvati moje osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno za ocjenu pruženih informacija i kako bi mi se mogao obratiti u vezi s ovom određenom temom. Moji se podaci također mogu prenijeti Renault Trucks partnerima i distributerima koji će moći obraditi moj zahtjev.
Set canonical URL
Off