Transportno rješenje

SIGURNI I UČINKOVITI RADOVI NA ODRŽAVANJU CESTA

5min
Renault Trucks D

Bez obzira na to uključuje li vaša aktivnost održavanje ceste, čišćenje snijega, pomoć pri uklanjanju pokvarenih vozila ili čak sva tri, trebaju vam dobro prilagođena vozila koja su učinkovita i pružaju sigurnost svim sudionicima. Otkrijte ponude tvrtke Renault Trucks i dobit ćete personaliziranu podršku koja odgovara svim vašim potrebama.

Oslonite se na vozila posebno konstruirana za održavanje cesta

Usluge održavanja cesta zahtijevaju vozila s vrlo specifičnom karoserijom. U bliskoj suradnji s proizvođačima karoserije, Renault Trucks unaprijed oprema svoja vozila u skladu s time kako ih namjeravate koristiti, što olakšava rad proizvođačima karoserije i skraćuje vrijeme izrade karoserije. Na primjer, Renault Trucks nudi specifične modele za čišćenje cesta u svojoj seriji D, koji imaju prečku i oslobođene uzdužnice kako bi oslobodili prostor za opremu za čišćenje (čistač, usisavač, puhalo).

Renault Trucks D

Za modele Renault Trucks C ili K koji se koriste za čišćenje snijega, prednji dio kamiona ima posebno udubljenje u rešetci hladnjaka i ojačanja za pričvršćivanje ralice. Za strojeve za čišćenje koji ne nose velika opterećenja, Renault Trucks D može biti opremljen posebnim 100 % čeličnim branikom za bolju otpornost na udarce.

Renault Trucks C
Renault Trucks C

 

Osigurajte najveću sigurnost za svoje zaposlenike i sudionike u prometu

Održavanje ceste podrazumijeva rad među drugim sudionicima u prometu u situacijama koje katkad mogu biti prilično komplicirane. Radni alat vaših zaposlenika mora biti dovoljno siguran za svakodnevnu uporabu i za druge sudionike u prometu. Zbog toga se vozila Renault Trucks pažljivo proučavaju, kako bi se osigurala izvrsna vidljivost kroz vjetrobransko staklo, zahvaljujući širokokutnim stražnjim i prednjim retrovizorima. Modeli serije D također mogu biti opremljeni „Vision vratima“ koja imaju prozor u donjem dijelu bočnih vrata radi lakšeg primjećivanja biciklista i pješaka. Slično tome, ugradili smo određene sigurnosne značajke u kabine kao što su dodatna svjetla, svjetlosni signali i radna svjetla.

Renault Trucks C

Upravljajte voznim parkom u skladu sa svojim potrebama

Bilo da je održavanje ceste bilo zakazano ili ne, može biti izloženo određenim rizicima. Zahvaljujući pametnom rješenju za upravljanje voznim parkom Optifleet, možete pratiti sva svoja vozila izravno putem pametnog telefona, tableta ili radne površine, primati informacije o vožnji ili vozaču te ih kontaktirati kako biste ih obavijestili o drugim poslovima. Optifleet vam također omogućuje prikupljanje podataka o potrošnji i uporabi vozila: pretjerano korištenje niskih stupnjeva prijenosa, razina predviđanja vozača itd. Bit ćete obaviješteni u slučaju prekomjerne potrošnje, a sve svoje vozače i njihove dugoročne performanse možete pratiti putem alata Ecoscore.

Optimizirajte održavanje za svoje kamione za održavanje cesta

Odlučite se za jeftinije popravke

Ako dio vozila treba zamijeniti ili popraviti, Renault Trucks nudi alternativu novim dijelovima uz ponudu eXchange. Postupak eXchange sastoji se od obnove dijelova zamjenom svih dotrajalih ili pohabanih komponenti certificiranim originalnim dijelovima. Novi dijelovi su testirani kako bi se osigurala jednaka razina performansi kao i kod novih dijelova. Isporučuju se s dvogodišnjim jamstvom, uključujući i rad. Ovaj je sustav ekonomičan i ekološki prihvatljiv te je dio posvećenosti održivom razvoju tvrtke Renault Trucks.

Povećajte vrijeme rada vozila

Kako bi se osigurala maksimalna dostupnost vozila, Renault Trucks pokrenuo je uslugu preventivnog održavanja. Zahvaljujući programu Predict, vaša vozila nadzire digitalna platforma koja se fokusira na određene točke ili dijelove koji se lako troše. Kada je potreban popravak, sustav obavještava vašeg savjetnika. Savjetnik će vas zatim kontaktirati kako bi zakazao radnje održavanja u trenutku koji najmanje remeti vaše svakodnevne aktivnosti.

Zakažite održavanje vozila

Kamioni za održavanje cesta i komunalni kamioni imaju duge životne cikluse. Kako bi se dugoročno osigurala odgovarajuća razina performansi, Renault Trucks nudi personalizirane planove održavanja. Svaki ugovor traje od 2 do 7 godina, a kreće se do 250.000 km godišnje. Prilagođeni su svakom vozilu na temelju modela i uporabe. To može uključivati preventivno održavanje kako bi se smanjili troškovi zastoja.

Renault Trucks d

Financirajte svoja vozila na temelju njihove uporabe

Vozila namijenjena održavanju cesta i njihova oprema često zahtijevaju velik proračun. Kako bi vam pružio najbolju moguću potporu u pogledu financiranja, Renault Trucks nudi nekoliko rješenja koja se mogu prikazati na bilanci ili ne, ovisno o tome što vam više odgovara. Od najma do zajmova ili kupnje na otplatu, vaš će Renault Trucks savjetnik procijeniti najbolja rješenja u suradnji s vama kako biste financirali i osigurali svoja vozila.

Set canonical URL
Off