RABLJENA VOZILA

Renault Trucks T Selection

PRAVI ODABIR ZA SLJEDEĆI IZAZOV

Logo Renault Trucks Used Trucks

 

200 KONTROLNIH TOČAKA

JAMSTVO DO 24 MJESECI ILI 300 000 KM*

OPREMLJEN NAJNOVIJIM TEHNOLOGIJAMA UŠTEDE GORIVA


RENAULT TRUCKS T SELECTION.
NAJBOLJI MODEL RABLJENOG KAMIONATHE BEST USED TRUCK

 

Model Renault Trucks T Selection najnoviji je model rabljenih kamiona koji je odmah dostupan, a čije su podrijetlo, starost i prijeđena kilometraža provjereni.>.

 

Naše je stručno osoblje pregledalo, odabralo i pripremilo ovo vozilo provodeći pritom stroge standarde proizvođača , kako s tehničkog, tako i s estetskog pogleda i to sve bez ikakvih ustupaka po pitanju kvalitete.

 

Za dodatnu sigurnost vozilo ima jamstvo proizvođača u trajanju do 2 godine i 300 000 km na ključne dijelove (pogonski sklop i sustav naknadne obrade plinova).

 

Osim toga, model Renault Trucks T opremljen je najnovijim tehnološkim dostignućima za optimalnu uštedu goriva. Inteligentni tempomat, automatsko zaustavljanje motora ili opcija Optifleet pomažu u usvajanju dobrih praksi po pitanju racionalne vožnje.

 

Naposljetku, uz model Renault Trucks T Selection raspolažete personaliziranim postupkom isporuke vozila kako biste već od prvog kilometra mogli iskoristiti sav njegov potencijal. Vaše je vozilo priznato u cijeloj mreži Renault Trucks u Europi i raspolaže opcijom pomoći 24/7.

 

Pouzdanost, performanse i robustnost čine model Renault Trucks T Selection najboljim izborom!

 

 

 

*pogonski sklop i sustav naknadne obrade plinova