Transportno rješenje

Montaža i održavanje infrastrukture za punjenje vaših električnih kamiona

Elektromobilnost

3min
Renault Trucks E-Tech Master

Dekarbonizacija vaše flote zahtijeva nekoliko promjena u vašem poslovanju i radnom danu vaših vozača. Renault Trucks nudi podršku po mjeri i rješenja po principu "ključ u ruke" za instaliranje i održavanje potrebne opreme za punjenje koja podržava vaša električna vozila. Naša stručnost će osigurati optimalan rad vozila i minimalne zastoje.

Razumijevanje vaših zahtjeva za infrastrukturu za punjenje

Osim što će vas savjetovati pri odabiru vaših električnih vozila, Renault Trucks će biti uz vas u odabiru i postavljanju infrastrukture za punjenje koja je neophodna za rad vaše flote. Surađujemo s pouzdanim dobavljačima energije, poznatima po svojoj stručnosti i iskustvu u radu s drugim kupcima proizvođača. Naši stručnjaci također će vam moći pružiti informacije poput državnih subvencija za smanjenje troškova instalacije.

Kao dio vašeg puta dekarbonizacije, važno je provesti analizu infrastrukture lokacije i rute vozila. Prilagođena, optimizirana i dobro održavana infrastruktura rezultira poboljšanim performansama vaših električnih kamiona i poboljšanim povratom vaše investicije. To će biti ključni element u isplativosti vaše flote.  

Svrha ove dijagnostičke provjere je rasprava o sljedećim pitanjima:  

  • Koji su vaši specifični zahtjevi za punjenje?  

  • Koje vrste električnih vozila mislite da su vam potrebne? 

  • Koje su vrste punjenja najprikladnije za vaš rad?  

  • Koja su ograničenja vašeg poslovanja?  

Renault Trucks E-Tech range

Nudeći rješenja koja odgovaraju vašim poslovnim potrebama

Ovisno o odgovorima na ova pitanja, dat ćemo vam preporuke za najprikladnije sustave punjenja. Ovisno o vašem radu, sustav punjenja preko noći može biti dovoljan. U drugim slučajevima, bilo bi mudro predvidjeti sustav brzog punjenja. Također postoji mogućnost korištenja mobilne stanice za brzo punjenje: ona može biti privremeno postavljena na jednoj ili više strateških lokacija, na primjer.  

Rješenja za punjenje koja zagovaramo sustavno testiraju i odobravaju naši tehnički odjeli. Koriste se zajedno sa specifičnim on-line softverom koji omogućuje optimizirano punjenje, osiguravajući da možete distribuirati svoju potrošnju električne energije kako biste bili što isplativiji. Također ćete moći nadzirati sve faze punjenja ili ga zakazati za najprikladnije vrijeme: to je poznato kao pametno punjenje.  

Kako bismo vas vodili u konačnom izboru, naši stručnjaci predlažu nekoliko rasporeda punjenja sastavljenih prema vašim ograničenjima i prioritetima povezanim s vašim operativnim zahtjevima. Cilj je ograničiti vrijeme zastoja vašeg vozila i optimizirati povrat ulaganja.  

d ze
teaser 6 key facts to install the best charging infrastructures

Download the 6 key facts leaflet

Praćenje i postavljanje i održavanje infrastrukture

Kao dio pregleda održivih rješenja za vozila koja su najprikladnija za vaše poslovanje, također možemo ponuditi financijske planove i rasporede implementacije infrastrukture. Nadgledamo cjelokupnu instalaciju infrastrukture za punjenje i radimo ruku pod ruku s našim energetskim partnerima. Ovi partneri osiguravaju sigurnost instalacije kroz implementaciju stalnog nadzornog sustava. Tim Renault Trucks također može ponuditi dodatnu podršku našeg odjela za održavanje i pomoć 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kako bi se osiguralo maksimalno vrijeme neprekidnog rada vašeg voznog parka.

Renault Trucks Master E-Tech charging

Pružanje održivog učinka

Nakon što infrastruktura za punjenje bude funkcionalna, nudimo obuku za vaše timove kako bismo osigurali da se vaša nova električna vozila koriste učinkovito, ekonomično i sigurno.

Nadalje, preporučujemo korištenje naših rješenja za upravljanje voznim parkom za održavanje razine performansi vašeg logističkog lanca tijekom vremena i optimiziranje vremena punjenja. Kada povežete svoje kamione s našim Optifleet platformi, moći ćete pratiti njihovu energetsku učinkovitost, način na koji se voze ili čak njihove radne sate i sate punjenja. Aplikacija Optifleet* omogućuje praćenje na dnevnoj, pa čak i na satnoj osnovi, koristeći podatke o performansama vozila t. Ovi se podaci mogu koristiti kao pomoć vašim vozačima u korištenju novih kamiona. Možete, na primjer, dati brojke koje potkrepljuju prednosti korištenja kočenja vozila kako bi se regenerirala energija i produžio radni domet vozila. Vozač koji učinkovito upravlja kočenjem povećat će radni domet svog vozila za 20 do 30%! Optifleet je savršen alat za nadzor vašeg voznog parka, podržavajući vaše vozače , identificirajući prilike za poboljšanje i time optimizirajući svoju dugoročnu troškovnu učinkovitost.   

Renault Trucks može ponuditi holističku podršku – od odabira i nadzora električnih vozila do definiranja odgovarajuće infrastrukture, možemo podržati vaše obveze dekarbonizacije vašeg voznog parka uz zadržavanje vaših marži i razine profita. 

*Dostupno na Renault Trucks E-Tech D i D Wide asortimanima 

Ne ustručavajte se kontaktirati naše stručnjake kako biste saznali više i uživali u prednostima naše prilagođene podrške. 

Kontaktirajte nas

Slažem se da će prilikom podnošenja ovog obrasca Renault Trucks pohraniti i čuvati moje osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno za procjenu dostavljenih informacija i kako bi me mogli kontaktirati u vezi s ovom specifičnom temom. Moji se podaci također mogu prenijeti partnerima i distributerima Renault Trucks koji će moći obraditi moj zahtjev.

More content about electromobility

Renault Trucks E-Tech dedicated services

Financing services for electric trucks

How to easily switch to electromobility?

Set canonical URL
Off