Transportno rješenje

POVEĆAJTE BROJ ROTACIJA I POBOLJŠAJTE UČINAK NA LOKACIJAMA ZA ZEMLJANE RADOVE

Izgradnja

5min
Renault Trucks K earthmoving truck

Na lokacijama za zemljane radove potrebna su robusna i produktivna vozila s velikom nosivošću i udobnim, sigurnim radnim okruženjem za vozače. Renault Trucks podržava vas u odabiru građevinskih kamiona i povezanih usluga koje odgovaraju vašoj djelatnosti.

Dodajte vrijednost rotacijama koje obavljaju vaši kamioni za zemljane radove

Prijevoz pijeska, zemlje ili kamenja prvi je korak u građevinskim radovima. Da bi bio profitabilan, velike količine treba prevesti što je brže moguće. Vozila Renault Trucks C i K građevinska su vozila koja mogu voziti gradilištima pod velikim opterećenjima, dok istovremeno pokazuju visoke performanse na običnim cestama.

Ako često radite u okruženjima s posebno teškim uvjetima, možda ćete se odlučiti za XTREM verziju Renault Trucks K. Nosivost se povećava se na 34 tone, s ukupnim kapacitetom opterećenja od 100 tona za okvir 6x4 i do 120 tona za tegljač 6x4. Modeli Renault Trucks C i K mogu podnijeti masu od 13 tona na svakoj stražnjoj osovini.

Renault Trucks Master također može biti prikladan za lokalne radove, kao što su radovi na uređenju krajolika.

Maksimalno povećajte broj rotacija koje obavljaju vaši građevinski kamioni

Prilikom projektiranja, naša vozila prolaze kroz detaljna ispitivanja kako bi se osigurala besprijekorna robusnost pri radu na gradilištima. Veliki razmak od tla pruža posebno širok napadni kut kako bi se izbjeglo bilo kakvo dodirivanje tla i oštećenje podvozja.

° Renault Trucks C i K mogu se pohvaliti najboljim napadnim kutom na tržištu, dok je razmak od tla modela K 30 cm ispod osovine i 45 cm ispod spremnika.

Za svako vozilo uzdužnice šasije mogu se ojačati na različitim mjestima, ovisno o karoseriji, kako bi se zajamčila otpornost konstrukcije. Kako bi se izbjeglo začepljenje motora, Renault Trucks K opremljen je ciklonskim predfiltrom za zrak kako bi se spriječio prodor prašine.

Problemi s utovarom ili vozilom na gradilištu mogu dovesti do gubitka vremena i smanjenja operativne učinkovitosti. Kako bi se ograničio ovaj rizik i povećala sigurnost vozača, kabina kamiona pruža izvrsnu vidljivost. Vozači također mogu jednostavno držati na oku svoj teret zahvaljujući bočnoj stepenici kojoj se može sigurno pristupiti pomoću ručica na krovu.

Renault Trucks C

Renault Trucks C i K opremljeni su s nekoliko pomagala za vožnju kako bi pomogli vozačima na gradilištima:

  • Ručni ubrzivač za povećanje snage motora na nestabilnom tlu
  • Pomoć pri pokretanju na uzbrdici
  • Električna i automatska parkirna kočnica
  • Automatski mjenjač Optidriver s terenskim načinom rada za pomoć pri promjeni stupnja prijenosa tijekom vožnje kroz gradilišta
  • Način rada Xtended s izuzetno sporim stupnjem prijenosa za vožnju kroz gradilišta pod velikim opterećenjima
  • Diferencijalni motor blokiran rotacijskim gumbom za lakši pristup
  • Optibrake, najmoćnija motorna kočnica na tržištu

Vozila Renault Trucks savršeno su ugodna i na gradilištima i na otvorenoj cesti. Njihovi snažni motori i značajke na cesti osiguravaju visoku komercijalnu brzinu tijekom tranzita, a istodobno izbjegavaju višak potrošnje – poboljšavajući vašu profitabilnost.

Renault Trucks C

Odlučite se za građevinski kamion s karoserijom koja se lako izrađuje

Naša vozila osmišljena su kako bi pomogla vašem odabranom partneru u jednostavnom i brzom sastavljanju karoserije. Možete precizno odrediti međuosovinsko rastojanje koje vam treba na temelju vaše djelatnosti, a nudimo i nekoliko različitih spojnica za lakšu ugradnju dijelova karoserije.

 

Šasija vozila također ima unaprijed izrađene module za ugradnju opreme, provlačenje električnih kabela ili za izradu sučelja kabine.

Nekoliko područja ispod šasije ostaje prazno, tako da se možete odlučiti za dodavanje raznovrsne opreme u skladu s odabranom karoserijom. Sve to radimo u bliskoj suradnji s proizvođačima karoserije kako bismo im olakšali posao i skratili vrijeme potrebno za isporuku vaših vozila

Renault Trucks C
 
Renault Trucks C

Pratite kako se upotrebljava vaš vozni park i smanjite potrošnju

Kao što ste možda primijetili, potrošnja goriva na gradilištima može prilično brzo eskalirati. To je najčešće zato što se uporaba vozila ne optimizira. Odabirom rješenja Optifleet za upravljanje voznim parkom koje je osmislio Renault Trucks, možete dobiti detaljan uvid u potrošnju goriva u svojim vozilima i razumjeti čimbenike koji tome pridonose. Visoka potrošnja može biti uzrokovana stilom vožnje, prekomjernom upotrebom motora u praznom hodu ili snažnim kretanjem. Optifleet vas također upozorava ako prekoračite postavljeni prag potrošnje. Modul EcoScore identificira područja na kojima postoji prostor za napredak vaših vozača i nudi poseban program posvećen aktivnostima na gradilištu.

Renault Trucks C

Smanjite troškove održavanja

Snaga i robusnost vozila i dijelova dolaze u iskušenje pri izvođenju zemljanih radova. Kako bi se izbjegli prekomjerni troškovi i planirala servisiranja vozila, Renault Trucks nudi različite personalizirane pakete održavanja. Ti su planovi transparentni, brzi za provedbu i ne zahtijevaju dugoročnu predanost. Trajanje otplata i usluga također se određuje unaprijed. Svi radovi na održavanju provode se u našim radionicama, od strane stručnjaka posebno obučenih za tehnologije i proizvode koje koristi Renault Trucks. Koristimo samo originalne dijelove kako bismo zajamčili kvalitetu i trajnost za vaša vozila.

U cilju smanjenja troškova, kad god trebate zamijeniti rabljeni ili oštećeni dio, Renault Trucks nudi i standardnu uslugu razmjene. Umjesto korištenja potpuno novog dijela, obnavljamo dijelove u skladu sa strogim industrijskim postupkom i provjeravamo svaki element prije ponovnog stavljanja u pogon. Kvaliteta i ponašanje obnovljenog dijela ispunjavaju iste zahtjeve kao i novi dijelovi, a isporučuje se s jamstvom u trajanju dvije godine. Više od 2000 dijelova ispunjava uvjete za ovu uslugu, što je isplativije od novih dijelova, tako da možete uštedjeti novac bez ugrožavanja kvalitete.

Prilagodite svoj plan financiranja svojim lokacijama za zemljane radove

Kako bi vam pomogao u financiranju vozila, Renault Trucks nudi različita rješenja koja savršeno odgovaraju vašoj djelatnosti u sektoru zemljanih radova. Naše formule uzimaju u obzir trajanje izgradnje karoserije i specifičnosti djelatnosti. Na primjer, znamo da je godišnja kilometraža u građevinskoj industriji općenito prilično niska, pa vodimo računa o tome da prilagodimo trajanje financijskog plana kako bismo optimizirali operativne troškove. Vaš savjetnik će vas podržati u svakom koraku prilikom odabira najbolje formule.

OBRATITE NAM SE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Slažem se da će prilikom podnošenja ovog obrasca Renault Trucks pohranjivati ​​i čuvati moje osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno za procjenu pruženih podataka i kako bi me mogao kontaktirati u vezi s ovom određenom temom. Moji se podaci mogu prenijeti i partnerima i distributerima Renault Trucks koji će moći odgovoriti na moj zahtjev.
Set canonical URL
Off