VIJESTI

TRUCKSIMULATOR

2min
TRUCKSIMULATOR

VOZITE KAMION UZ POMOĆ APLIKACIJE TRUCKSIMULATOR TVRTKE RENAULT TRUCKS

 

Tvrtka Renault Trucks napravila je zabavnu aplikaciju za sve koji se žele okušati u vožnji kamiona. TruckSimulator by Renault Trucks vozačka je simulacija u kojoj igrač upravlja vozilom u radnim situacijama. Po prvi put u jednoj aplikaciji možete simulirati upravljanje Renault Trucks kamionima serija T, C, K i D na gradilištu, u gradskom okruženju ili na otvorenoj cesti. Aplikaciju možete besplatno preuzeti s App Storea i Google Playa.

Tvrtka Renault Trucks javnosti nudi mogućnost da sazna kako je to voziti njihove nove modele kamiona. Igrači mogu birati između kamiona za velike udaljenosti, vozila na gradilištu ili kamiona zaduženog za distribuciju u gradskom okruženju. Svi kamioni temeljeni su na novoj seriji kamiona Renault Trucks Euro 6.

„S aplikacijom TruckSimulator, Renault Trucks javnosti nudi mogućnost iskušavanja niza situacija u kojima se mogu naći i profesionalni vozači tijekom svoje karijere,“ objašnjava Franck Nallet, voditelj odjela za digitalne komunikacije u tvrtki Renault Trucks. „Ova aplikacija kontekstualizira Renault Trucks kamione T, C, K i D i omogućuje svima da na zabavan način otkriju naše nove modele iz serije Euro 6.“

Igrači prvo biraju okruženje u kojem žele voziti, a samim time određuju i tip zadatka koji moraju izvršiti. Ako odaberu vožnju velike udaljenosti, morat će postići najveću brzinu uz što manju potrošnju goriva, a to je i inače prioritet prijevoznika.

Igrači koji odaberu građevinske kamione i pripadajuće im zadatke morat će cijelo vrijeme biti potpuno natovareni teretom.

Što se distribucije tiče, igrači će morati dostaviti pakete na zadane lokacije, istovremeno poštujući ograničenja za dostavu u gradskim područjima, pogotovo ona koja se tiču brzine.

Vozačka simulacija nudi niz opcija, poput personalizacije vozila mijenjanjem njihove boje, nadmetanja s ostalim igračima korištenjem funkcije „rangiranja” ili natjecanja s prijateljima na Facebooku.

Ovu vozačku simulaciju možete besplatno preuzeti s:

App Store (za iPhone i iPad)

Google Play (za smartphone i tablet).

Aplikacija TruckSimulator by Renault Trucks tako se pridružuje ostalih 11 aplikacija tvrtke Renault Trucks:

 • The Range (besplatna)vrlo jednostavan način za upoznavanje s modelima nove serije Renault Trucks Euro 6.
 • Cost Saver (besplatna): smanjuje ukupne troškove korištenja vozila uzimajući u obzir okolnosti i potrebe svakog pojedinačnog prijevoznika.
 • EcoCalculator (besplatna): procjenjuje utjecaj Renault Trucks kamiona ili voznog parka na okoliš i izračunava koliko se novaca uštedjelo zbog manje potrošnje goriva.
 • Truck Fuel Eco Driving (besplatna): igra u kojoj se vježba racionalno trošenje goriva.
 • NavTruck (dostupna za kupnju): GPS aplikacija za kamione koji prevoze teški teret koja nudi  savjete i upute kako smanjiti potrošnju goriva.
 • Time Book (besplatna): očevidnik o vožnji koji upravlja vremenima vožnje i odmora.
 • DeliverEye (besplatna): aplikacija koja korisnicima omogućuje slanje fotografije s datumom, vremenom i mjestom fotografiranja u slučaju zastoja ili oštećenja robe.
 • Renault Trucks Network (besplatna): jednim klikom omogućuje pronalaženje svih salona i servisa.
 • Selected for you (besplatna): omogućuje pronalaženje i dijeljenje najkorisnijih aplikacija dostupnih na https://mobile.renault-trucks.com/SelectedForYou za samo nekoliko sekundi (s mobitela).
 • Renault Trucks Racing (besplatna): trkaća simulacija s kamionima dostupna i u HD-u za iPad.
 • Truckers Gallery (besplatna): foto galerija vozila iz cijelog svijeta za sve ljubitelje kamiona.

 

Ovdje možete pročitati cijelo priopćenje za javnost (pdf).

Set canonical URL
Off