Novosti


31.03.2015

5 TEGLJAČA IZ T SERIJE ZA TIFON

RENAULT TRUCKS T 460

RENAULT TRUCKS TIFONU ISPORUČIO 5 TEGLJAČA IZ T SERIJE

U utorak 31. ožujka 2015. godine poduzeću Tifon d.o.o. isporučeno je 5 tegljača iz T serije robne marke Renault Trucks. Kamion Renault Trucks T u rujnu je proglašen najboljim međunarodnim kamionom za 2015. godinu te i dalje nastavlja uživati naklonost kupaca kako u Hrvatskoj tako i izvan naše zemlje.

U sklopu primopredaje Dušan Mavrič, direktor Volvo Group Trucks-a za Adriatic North regiju izjavio je:Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što mogu predati ključeve pet Renault Trucks kamiona T 460 poduzeću Tifon d.o.o. Drago nam je da ovdje u Hrvatskoj raste zanimanje kako starih tako i novih klijenata za čitavu paletu naših proizvoda, posebice za Renault Trucks T seriju jer naša nova paleta proizvoda nudi prijevoznim tvrtkama savršeno oruđe – mobilne, pouzdane i visoko učinkovite kamione.“

Tifon d.o.o. poduzeće je u vlasništvu MOL Grupe. Na tržište RH plasiraju goriva, ulja i maziva koja odgovaraju najvišim europskim standardima kvalitete i zaštite okoliša.

Mobilnost kamiona je izuzetno bitna, a kako bi njihovi kamioni uvijek bili mobilni i spremni za rad, Tifon je prepustio održavanje kamiona ovlaštenim Renault Trucks servisima koji će u sljedećih šest godina voditi brigu o Tifonovim kamionima. Kako bi još više smanjili potrošnju goriva, Tifon je odlučio uključiti svoje vozače u program obuke Optifuel tvrtke Renault Trucks sa fokusom na štedljivu vožnju.

Gospodin Tihomir Fajdetić, član uprave u Tifonu istaknuo je kako vjeruje da će s novim Renault Trucks kamionima imati još bolju logističku i tehničku potporu u opskrbi vlastite mreže benzinskih postaja uz poslovanje u skladu sa najvišim standardima kvalitete i zaštite okoliša. Od novih T kamiona očekujemo mobilnost sa minimalnim brojem zaustavljanja i sigurnost u obavljanju poslova prijevoza naftnih derivata uz zadovoljavanje najviših tehničkih i sigurnosnih standarda.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

  • Renault TrucksT 460 4x2
  • Namjena kamiona: prijevoz zapaljivih tvari ( dizel, benzin )
  • Motor zapremine 11 litara
  • Snaga motora 460 ks
  • 1 krevet
  • Automatik mjenjač
  • Sva oprema za udobnost vozača

 

Ovdje možete pročitati cijelo priopćenje za javnost (pdf).