Novosti


08.01.2015

530 VOZILA ZA NORBERT DENTRESSANGLE

RENAULT TRUCKS T I RENAULT TRUCKS D

NORBERT DENTRESSANGLE ULAŽE U 530 VOZILA S OZNAKOM „ZAJAMČENO FRANCUSKO PODRIJETLO“ TE TAKO NASTAVLJA SVOJE DUGOROČNO PARTNERSTVO S TVRTKOM RENAULT TRUCKS

Renault Trucks nedavno je tvrtki Norbert Dentressangle predao ključeve prvih 100 od ukupno 539 kamiona s oznakom „Zajamčeno francusko podrijetlo“. Nakon provedenog ispitivanja vozila u stvarnim radnim uvjetima, vodeću europsku tvrtku za prijevoz tereta i logistiku zadivile su njihove tehničke kvalitete, francusko podrijetlo i ekološka ispravnost DTI Euro 6 motora. Kupljeni su kamioni Renault Trucks D te Renault Trucks T, koji je dobitnik nagrade International Truck of the Year za 2015. g.

Norbert Dentressangle, vodeća europska tvrtka za prijevoz tereta i logistiku, koja je ujedno i vlasnik najveće privatne flote u Europi, iskazala je svoje povjerenje u Renault Trucks kupivši 530 kamiona iz najnovije serije za potrebe svojih podružnica u Europi. Najviše je kupljeno kamiona serije T koji će se koristiti za regionalni, međunarodni te prijevoz tereta unutar države, a u narudžbu je uključeno i otprilike 100 kamiona serije D za distribucijske aktivnosti.

Nakon nekoliko mjeseci ispitivanja kamiona u radnim uvjetima, tvrtku Norbert Dentressangle zadivile su mogućnosti kamiona serije T (dobitnik nagrade International Truck of the Year za 2015. g.). Jedan od prioriteta tvrtke je podržavanje francuskih proizvođača, stoga su se odlučili na kupnju vozila s oznakom „Zajamčeno francusko podrijetlo“ (jedini takav certifikat za proizvode francuskog podrijetla). Na ceremoniji predaje ključeva u sjedištu tvrtke Renault Trucks u Saint-Priestu (69), Hervé Montjotin, predsjednik odbora Norbert Dentressangle, pojasnio je svoju odluku: „Iskoristio bih ovu priliku da podsjetim sve kako Norbert Dentressangle nastavlja svoju dugotrajnu tradiciju ulaganja u transport. Odabir kamiona je ključan jer smo obvezani ponuditi kvalitetu našim klijentima, pružiti udobnost i sigurnost našim vozačima i štititi okoliš korištenjem ekonomičnih i čistih motora. Također, čast nam je što imamo priliku promicati vozilo koje je nositelj oznake  „Zajamčeno francusko podrijetlo“ i koje je proizvedeno u našoj regiji.“

Bruno Blin, predsjednik tvrtke Renault Trucks izjavio je: „Zadovoljstvo mi je što Norbert Dentressangle, francuska tvrtka koja uspješno posluje u inozemstvu, prepoznaje kvalitetu kamiona serije T koji je proglašen za najbolji međunarodni kamion u 2015 .g. i što podržava francusku proizvodnju. Svi naši kamioni u potpunosti su proizvedeni u Francuskoj, u proizvodnim pogonima u Blainville-sur-Orneu, Bourg-en-Bresseu i Lyonu.”