Novosti


21.11.2016

Isporuka Renault Trucks T 480 kamiona poduzeću Zedra d.o.o.

Početkom studenog imali smo čast napraviti šestu po redu primopredaju Renault Trucks kamiona poduzeću Zedra d.o.o. kojem su se Renault kamioni pokazali kao najbolje ulaganje u vozni park. Evo zašto.

Gorivo je među prvim stavkama rashoda prijevoznika, a Renault Trucks je u svom konceptu vozila T, postavio uštedu goriva u središte svojih aktivnosti. Danas korisnici znaju da je T serija pouzdana i ekonomična, a mnogi hrvatski prijevoznici prepoznali su da je upravo ovo vozilo istinski generator njihovog profita. Upravo to prepoznao i vlasnik poduzeća Zedra d.o.o. gospoodin Dražen Zebić koji je odlučio kupiti upravo Renault Trucks kamione.

Isporučeni T 480 High Cab već je šesti po redu Renault Trucks kamion u voznom parku poduzeća Zedra d.o.o., a uskoro bi trebala biti isporučen još jedan takav kamion.

Gospodin Zebić je prilikom primopredaje izjavio: „Svojim kupcima želimo osigurati najbolju moguću uslugu prijevoza i za nas je vrlo bitno da se možemo osloniti na kamione iz našeg voznog parka. Renault Trucks prepoznali smo kao strateškog partnera za budućnost zbog dobrih povratnih informacija od strane testnih i vlastitih vozila T-Range koji su se pokazali kao izuzetno kvalitetna, pouzdana, robusna i ekonomična rješenja.“

Dušan Mavrič, direktor Volvo Group Croatia d.o.o. je prilikom primopredaje naglasio: „Drago nam je što je g. Zebić odabrao upravo Renault Trucks-a za svog strateškog partnera i da je T kamione prepoznao kao savršeno oruđe za svoj posao – vrhunske, pouzdane i visoko učinkovite kamione.”

Kako bi još više smanjili potrošnju goriva, vozači će se uključiti u program Optifuel tvrtke Renault Trucks (obuka za ekonomičnu vožnju). Da je riječ o dugoročnom rješenju, dokazuje i korištenje softvera Optifuel Infomax tvrtke Renault Trucks za analizu i mjerenje potrošnje goriva.

 

O PODUZEĆU ZEDRA D.O.O. I SURADNJI S RENAULT TRUCKS

Poduzeće Zedra d.o.o. prijevozništvom se bavi već dugi niz godina, a priča s Renault Trucksom počinje 2013. godine kada je Renault Trucks predstavio novu T seriju vozila koja je zainteresirala vlasnika poduzeća gospodina Zebića pa je odlučio testirati nove Renault Trucks kamione.