Novosti


10.09.2014

RENAULT TRUCKS ĆE NA SALONU IAA 2014 PREDSTAVITI NAJSUVREMENIJU PONUDU VOZILA

U Hanoveru od 25. rujna do 2. listopada

Renault Trucks će u Hanoveru od 25. rujna do 2. listopada na Salonu IAA 2014 predstaviti najcjelovitiju i najsuvremeniju ponudu vozila. Od novog Renault Master (2,8 tona) do Renault Trucks K (najveća dopuštena ukupna masa vozila do120 tona), vozila u znaku učinkovitosti, profitabilnosti i robusnosti. Ova će vozila biti izložena u hali 17, izložbeni prostor A05.

Od 25. rujna do 2. listopada 2014. Renault Trucks izlaže na Salonu IAA svoju cjelovitu ponudu vozila, potpuno obnovljenu 2013. godine sa željom da svojim klijentima ponudi savršen alat, robustan i učinkovit, za obavljanje njihovih zadataka.

Renault Trucks će na svom izložbenom prostoru postaviti rješenja za smanjenje potrošnje goriva i ostvarivanje njihove isplativosti: dizajn vozila, rješenje za upravljanje voznim parkom, obuka u racionalnoj vožnji ili OptiTrack, sustav koji omogućava vozilu na gradilištu postići privremenu dodatnu pokretljivost zadržavajući pri tom nisku potrošnju goriva cestovnog vozila.

Renault Trucks će također ekskluzivno na svom izložbenom prstoru predstaviti laboratorijski koncept vozila, s rješenjima koja će u budućnosti omogućiti još veću uštedu u potrošnji goriva.

Izložena vozila: