Novosti


 

22.06.2021

SVJETSKI PREMIJER RENAULT TRUCKS T, C, K EVOLUTION 8. SRPNJA

Na digitalnom događaju 8. srpnja, Renault Trucks predstavit će nadogradnje svoje serije T, T High, C & K. Ovo je jedinstvena prilika za otkrivanje velikih promjena na vozilima, kako u pogledu produktivnosti za kupce, tako i u pogledu udobnosti i sigurnosti za vozače.

Nakon što smo na potpuno novi način u videoigri Euro Trucks Simulator 2 otkrili našu prerađenu seriju T, T High, C & K, sada vas sve pozivamo na digitalni događaj na kojem ćemo i fizički predstaviti razvoj naših kamiona. Događaj će se održati 8. srpnja 2021. na posvećenoj platformi, s mogućnošću gledanja u 13:00 ili 19:00.

Sudionici će se u brojnim prezentacijama upoznati s novim vozilima i povezanim uslugama, uključujući Bruna Blina, predsjednika Renault Trucks-a i Florence Simonet, potpredsjednicu servisa za prodaju. Paul Daintree, direktor dizajna tvrtke Renault Trucks, također će otvoriti vrata kultne "Dizajn-dvorane" i predstaviti nadogradnje unutar i izvan kabine.

Uz izvornu englesku verziju, prezentacija će biti dostupna i na četrnaest drugih jezika.

Tko je pobijedio na međunarodnom natječaju za dizajn koji su organizirali Renault Trucks i SCS Software na ETS 2?

Na kraju prezentacije u 19:30, sudionici će biti pozvani da se povežu s računom Twitch SCS softvera, izdavača Euro Trucks Simulator 2, i otkriju pobjednika međunarodnog natjecanja Renault Trucks T High Evolution.

Pobjednik, kojeg su ljubitelji marke izabrali između pet finalista, svoj će dizajn moći uživo vidjeti na pravom kamionu.